Om Anders Frihamn

Vem, vad eller vilka är Anders Frihamn?

Anders Frihamn är det ultimat liberala forumet där det ska vågas ifrågasättas.
Politiskt och religiöst fristående ställs värderingar emot varandra, testas och filosoferas om. Ofta om samhället, dess funktioner och politiska agenda. Det är värt att fundera på!

Ofta väver jag in en hel del humor för det tycker jag är viktigt. Hur skulle världen annars se ut om vi inte kunde skratta om eländet? Taket är högt på Anders Frihamn! Även när det gäller allvarligare saker.

Alla, på riktigt, ska få ha sin enskilda åsikt på ett äkta demokratiskt sätt. Rena påhopp och överdrivet mycket svordomar klarar vi oss utan, men alla ska känna sig välkomna att uttala sig på Anders Frihamn.

I annan skepnad

Under åren har bloggen ändrat inte bara namn utan också fokuserat på olika ämnen. De stora grundpelarna har jag sparat under menyn och emellanåt återkommer jag att skriva om de ämnena. Jag har försökt att hålla en någorlunda anonym profil på Anders Frihamn men sanning att säga så vet ganska många vem jag är numera. Inte för att vara konspirationsteoretiker eller nojig på något sätt, men det som skrivs kan man en dag vackert få äta upp. Men den dagen, den sorgen.
Det var en kort period som jag faktiskt trodde att bloggen och dess innehåll sedan 10 år tillbaka kunde inbringa en slant, men om man inte förespråkar en produkt eller är allierad med varumärken så är det otroligt svårt. Men det spelar inte så stor roll för emellanåt dyker det upp skrivuppdrag och då får jag göra vad jag gör bäst; att skriva.
Även utseendet har bytts ett antal gånger men logotypen är densamma sedan 2013. Samma som också sitter tatuerad på min högra arm.

logotype Anders Frihamn

Varmt välkommen!

4 tankar på “Om Anders Frihamn”

  1. Hej, undrar om jag kan få använda bilden med den ensamma mannen på bron. Ska skapa ett filmklipp och tycker att den skulle passa bra/Josef

    • Jag ber om ursäkt. Jag såg ju din kommentar för länge sedan, sedan glömde jag av att svara tills idag när jag såg den igen. Jag vet inte vilken bild du syftar på men hoppas det ordnade sig ändå 🙂

Kommentarer är stängda.