Våra folkvalda är goda förebilder. Not!

Visst är det skönt att våra folkvalda politiker bryr sig så mycket om oss? Att de i alla decennier har satsat varje krona på exempelvis skola och sjukvård och nu, formligen tvingar oss sakta men säkert att låta oss injiceras. Tro mig, mitt förtroende är hundraprocentigt till våra folkvalda.

Därav har jag samlat några korta klipp för den som tvivlar på restriktionerna som alla ska följa. Det är härligt med sunda förebilder att se upp till!

Betänk på att det är dessa människor, folkvalda politiker och världsledare, som sätter restriktioner och ger råd som påverkar våra liv och framförallt barnens liv. För att isolera dem och traumatisera deras uppväxt, att låta polisen banka skiten ur fredliga människor, att ta bort inkomsterna för hundratusentals människor, att svartlista högt respekterade och meriterade forskare och läkare samtidigt som de själva gör som de vill, är naturligtvis allt i hälsans namn. Man agar ju den man älskar, som det står i Bibeln.
Definitivt måste vi också lyssna när EUs ordförande Ursula von der Leyen överväger att gå tvärt emot EUs egna bestämmelser och tycker att vi bör ha en debatt om massvaccinering, för hon är ju expert. Eller när man läser nyheter om att vaccinexperten i Expressen Matti Sällberg rekommenderar att alla ska injicera sig, ja då måste man absolut lyssna på honom, likaså på professor Agnes Wold som efter en total tvärvändning nu absolut vill injicera gravida kvinnor, för hon vet vad hon vill. Eller när Läkemedelsverket lovar att utreda alla dödsfall som misstänks ha samband med injektionerna men bara utreder två, kommer med röriga förklaringar som de dessutom senare ändrar och ignorerar resten av fallen. Jepp, det känns som att vi är i extremt trygga och kompetenta händer. De vet definitivt hur man gör.
covid-19 Sverige fest trots pandemi Aftonbladet

Visst känns det skönt att kunna andas ut? Även om det är i en minimalt skyddande ansiktsmask.

Känner du dig lurad ännu?

141750cookie-checkVåra folkvalda är goda förebilder. Not!