Ännu fler läkare och forskare som uttalar sig om pandemin

På ungefär ett halvår har jag samlat snart 150 videoklipp med högt ansedda forskare, läkare och experter som i decennier har jobbat för regeringar, Värdshälsoorganisationen m.fl. med saker som epidemiologi, biomedicin, medicin, om virus och pandemier m.m. och idag kom ännu ett. Eller snarare, en samling av ovan nämnda professioner i ett och samma klipp.

Det finns inte så mycket att säga om innehållet förutom att så gott som samtliga av dessa individer, nästan samtidigt, blev tystade på sociala media, blivit av med sina jobb och nedsvärtade i både media och på exempelvis Wikipedia. Man bör fråga sig varför. De har ingenting att vinna på att uttala sig kritiskt om situationen, snarare tvärtom, till motsats till de stora bolagen som tjänar miljarder.
En liten tankeställare, inte sant?

141460cookie-checkÄnnu fler läkare och forskare som uttalar sig om pandemin