Nu börjar ungdomarna dö av hjärtfel efter ”vaccineringar”

Det är inte bara hjärtfel bland ungdomar utan även missfall osm plötsligt har börjat visa sig i statistiken. Samtidigt som amerikanska staten stenhårt går fram med att ”vaccineringarna” är både säkra och effektiva. Att ungdomar dör och att kvinnor blir infertila spelar ju ingen större roll för dem när miljarderna rullar in.

Vi ska också komma ihåg att åtminstone VAERSv är kraftigt underrapporterad enligt undersökning gjord av The Journal of the American Medical Association detta år, där de bland annat säger att ungefär 1% av biverkningar och dödsfall blir rapporterade. Enligt den europeiska motsvarigheten Eudravigilance, som jag numera inte längre följer veckovis, har hittills 111.775 patienter hittills fått problem med hjärtat av enbart Astra Zenekas ”vaccin”. Hittills har 196,679 människor fått allvarliga biverkningar och detta av bara ett av ”vaccinerna” och kvinnor är kraftigt överrepresenterade i denna statistik.

Enligt flertalet laboratorier runtom världen har det påträffats högst märkliga saker i både ”vacciner” av samtliga märken, men även i ”vaccinerade” människors blodprov. Saker som absolut inte ska förekomma i en människokropp. När man ser dessa bilder är det absolut inte omöjligt att dessa är så kallade ananorobotar, inte sant? Något som det har forskats på sedan minst 50 år tillbaka. Det skulle också kunna förklara varför företag inom detta område stadigt har gått uppåt sedan utbrottet av ”pandemin”, ett ord som för övrigt blev omdefinierat av WHO, likaså ordet ”vaccin”. Det skulle också förklara varför influensan – som alltid har funnits – helt plötsligt har försvunnit. Det kan säkerligen vara så att de döpte om influensan till *trumvirvel* covid-19? Ett namn satt av WHO och som sägs stå för ”coronavirus disease of 2019” men tänk om det istället står för ”Certificate of Vaccination ID” som lätt skulle kunna uppnås av ett införskaffande av covidpass? Ett  spårbart digitalt system som skulle kunna sammanställa din sammanlagda sjukdomshistorik, vaccinationsstatus m.m. inte alltför långt ifrån det kinesiska social credit score system som används för att kontrollera befolkningen med.

När går vi tillbaka till det normala? Tja, om man säger såhär, att vaccinationsprogrammen enligt kontrakt med vaccintillverkarna går ända fram till 2024 där det är sagt att befolkningen ska ”vaccineras” varje halvår och näst på tur sägs vara Marburgviruset som WHO skriver om 7 augusti 2021. WHO som nyligen erkände att de inte har en aning om hur mycket biverkningar dessa massvaccineringar kommer att ge. det ser ut som att människors immunförsvar har fått sig ett ordentligt kok stryk enligt en undersökning på över 800.000 patienter. Med andra ord, det kommer absolut en ny topp av vad de nu kan komma att kalla det.

Ett mycket uppmärksammat klipp är om begravningsintreprenören John O’Looney som varit i branschen i över 15 år och som har uppmärksammat väldigt märkliga saker inom sin bransch och som under pandemin hela tiden har arbetat utan ansiktsmask m.m. och som nu självklart har blivit av med sitt jobb.

Jag lider med föräldrarna. För tänk vilken oerhörd sorg att behöva förlora sitt barn, eller om det blir kroniskt sjuk eller handikappad. Ett barn är en tragedi men nu när siffrorna stadigt ökar undrar jag återigen, varför är det så tyst om detta?

141350cookie-checkNu börjar ungdomarna dö av hjärtfel efter ”vaccineringar”