Australien är nu en polisiär fasciststat som förtrycker sina medborgare

Vad jag har hört sägs ingenting om vad som händer i Australien just nu. Eller snarare sagt, det som har pågått i flera månader. Jag har åtminstone inte hört någonting om detta på radions nyheter levererade av SR och i synnerhet hur den australiensiska polisen bär sig ut.

Det är i sanning fasansfulla scener som levereras så gott som dagligen från det som en gång var en demokrati och vad som sker nu hade ingen väntat sig. Jag ska visa ut urval ur alla de hemska saker som sker i Australien och jag hoppas ni kan kommentera om ni har hört eller sett något av detta. Vi ska också ha i åtanke att i lindrigare incidenter brukar andra länder införa subventioner och bojkotta ett lands produkter men i detta fall upplever jag att det är total tystnad. Man kan verkligen fråga sig varför. Allt detta i folkhälsans namn.

Varning för starka bilder.

En tolv årig flicka blir

En äldre herre och affärsinnehavare blir arresterad för att han inte tvingar sina kunder att bära ansiktsmask i butiken.

En pappa med sin treåriga dotter blir arresterad för att han inte bär ansiktsmask.

En australiensisk man får hembesök av polisen som bötfäller hans inlägg på Facebook.

https://www.bitchute.com/video/GIoPYKe3PfOk/

Australisk polis tar sig in i människors hus och tar ovaccinerade föräldrars barn.

En 70-årig kvinna som befinner sig i folkhavet blir omkullvält i asfalten och får två doser av pepparspray av den australiensiska polisen.

Australiensisk police kör på en man och stampar honom sedan i huvudet.

Polisen försöker skingra demonstranterna genom att urskiljningslöst använda tårgas och pepparspray in bland folkmassorna. Polisen med geväret sköt in bland barn och är identifierad. Konsekvens för polisen som sköt är okänd.

En av demonstranterna som blev träffad i huvudet. Folket börjar få nog.

Ingen går fri. Inte ens pressen och massmedia.

En äldre herre blir arresterad och kvävs tills han svimmar av en australiensisk polis.

Polisen gör husrannsakan och arresterar en gravid kvinna då hon ska ha uppmanat till protester via sociala media.


Varför? Det handlar inte om ”vaccinerna” utan att människor vill ha sin frihet kvar och rätten att bestämma över sina kroppar. De vill inte att staten eller medicinska bolag ska bestämma vad de ska och inte ska använda för mediciner. Eller att deras liv ska styras av ett digitaliserat covidpass som dels inskränker inte bara på integriteten utan också utlämnar individer och ger teknikföretagen mer insyn och makt över den lilla människan. Att vinga människor till en så kallad vaccinering är helt i strid med t.ex. Nurnbergkoden, vilket är väldigt allvarligt och kommer att ha definitiva konsekvenser för alla inblandade. Till och med delar av den australiska polisen håller med varpå 1200 poliser bestämde sig för att lämna sina jobb/bli uppsagda. Vaccinerade står tillsammans med ovaccinerade och kräver ett slut på tyranneriet.

Vissa poliser till och med ställer sig på folkets sida.

Även rättssytemet är inkopplat och har nu upprättat åtal på flertalet punkter. Tack och lov.

 

 

 

141310cookie-checkAustralien är nu en polisiär fasciststat som förtrycker sina medborgare