Ännu en skithög till politiker

Politiker. Behöver man säga mer än så? Jag menar, det finns säkert juste politiker någonstans, de som vill förändra till det bättre och verkligen hjälpa sina medborgare. Men om det är så, kan någon vara snäll och försklara för mig varför samtliga samhällets grundpelare vacklar och att det alltid är de områdena det ska sparas pengar på? Att vi är ett av världens högst beskattade länder gör också att man undrar, vart tar alla pengarna vägen? Är det ens någon mening att rösta i nästa val då ingenting verkar bli bättre? Kanske kritikerna har rätt, att Sverige, bland andra länder, bara är en fejkdemokrati?

En av dessa politiker, som snackar högt och håller lågt är den australiensiska premiärministern Scott Morrison som i eleganta tal lovar jämlikhet, värnar om demokratin och människors lika värde. Samtidigt som hans land ser ut såhär och vanliga människor lider varje dag av en helt korrumperad polis (mer som djur tycker jag). Bilder som dagligen har setts bland medierna. Inte på nyheterna. Inte på sociala medier. Men det finns sanna oberoende media som visar verkligheten i en så kallad demokrati som nu mer liknar en totalitär faciststat.

I klippet förekommer väldigt starka bilder och en av de värsta är när en kvinna på 70 år blir brutalt omkullkastad på den hårda marken och sedan sprayad med tårgas av två poliser. Allt i hälsans namn.

Har du sett detta på nyheterna? Eller hur de folkvalda manar oss att hålla oss till restriktionerna, ha ansiktsmasken på och isolera oss från våra medmänniskor – samtidigt som de själva går på fester utan vare sig masker eller hållande av avstånd. Reglerna är helt klart för oss men inte för dem. Bland annat när Barack Obama höll sin mottagning då han fyllde 60 år vilket New York Post skriver om den 9 augusti. Eller, som jag har nämnt förut, G7-mötet detta året i Cornwall där samtliga poserade inför pressen med ansiktsmasker, hållandes duktigt med avstånd, men så fort fotograferingen var klar hade bland annat kramkalas.

https://www.bitchute.com/video/FsnyZlyHVLOv/

Ska för övrigt en fåntratt som Boris Johnson verkligen leda en hel nation? Förutom att han tydligen inte vet hur en kam fungerar verkar även paraplyer vara en helt otestad invention för honom. Jag menar…en sådan ska alltså ha så stor makt över så många människor som Storbritannien?

Ta förresten och kolla upp tekniker för hustrumisshandlare och hur de kontrollerar sina offer. Deras taktik för att förminska och löjliggöra deras offer, som alltså är en vedertagen taktik kallad Biderman’s Chart of Coercion. Vad det har med saken att göra? Det låter jag dig själv bedöma. Men jag uppmanar dig som läsare, tro inte på mig utan gör dina egna eftersökningar – men jag skulle vilja ge dig ett litet tips. Använd inte Google eller Youtube som numera är strikt kontrollerade, vilket ger oss en annan fundering, huruvida det är bra att nyhetsflöden och media styrs av kommersiella, privata företag?

Hur som helst hoppas jag bara att du inte är så jävla lat att du bara lyssnar och ser på vad massmedia säger utan forska lite själv och dra dina egna slutsatser. Det har jag i alla fall gjort de senaste 7 månaderna.

141260cookie-checkÄnnu en skithög till politiker