Eye of God. En märklig sida att finnas på statliga Eudravigilance.

Jag envisas med att fortsätta besöka sidan Eudravigilance – den europeiska databasen för biverkningar av bland annat mediciner och vaccin. Statistik kan vara väldigt intressant, speciellt i dessa tider och jag besöker sidan en gång i veckan då den uppdateras, för att sedan anteckna och jämföra med mina tidigare anteckningar och nu är jag inne på vecka sju.

Såg jag något konstigt? Ja, och det är andra gången detta händer. Kanske det är någon admin som har roligt bakom kulisserna, jag vet inte. Men detta händer varje gång jag låter sidan med biverkningar vara öppen under tiden sidan uppdateras. Att det också finns en flik som heter Eye of God lämnar fältet fritt för spekulationer, inte sant?

Eye of God on EUs databas över biverkningar Eudravigilance

De andra flikarna står det inte mycket på men ordvalen och sättet att uttrycka sig på verkar inte vidare seriöst. Speciellt inte när det handlar om dödsfall och människor som får allvarliga komplikationer som kan finnas kvar livet ut.
När jag söker efter ”Eye of God + Eudravigilance” med webbläsarna Google Chrome, Brave och Opera får jag absolut inga träffar så detta verkar unikt. Jag försökte också hitta vad eller vem Wodang Yeadon är men det gav inga direkta träffar. Bara om att Dr. Yeadon (från Pfizer) och Dr. Wodarg tillsammans trycker starkt på att all vaccinering omedelbart bör upphöra. Kanske ”wodan yeadon” som fliken heter, är ett slang för dem båda. Det kan tänkas men märkligt ändå.

Kan jag visa sidan igen? Nej, och det var precis likadant förra gången jag försökte hitta tillbaka men den försvann och det finns ingen sökruta någonstans. Dock tog jag en skärmdump denna gång och kort därefter var sidan borta igen.

Någon mer än jag som har sett detta?

141080cookie-checkEye of God. En märklig sida att finnas på statliga Eudravigilance.