G7-mötet: Våra folkvalda visar hur man ska göra

Group of Seven (G7G7-gruppen) är en informell grupp som består av sju av världens största industrialiserade ekonomier: Frankrike, Italien, Japan, Kanada, Storbritannien, Tyskland och USA. Även Europeiska unionen deltar i gruppens möten. Detta året hölls det i brittiska Cornwall vilket startade på fredagen den 11 juni. Men vad sägs och görs på detta toppmöte? Lyckligtvis har vi några bra bilder på spektaklet.

Detta är en bild från nättidningen Foreign Brief daterat den 4 juni 2021, alltså innan själva G7-mötet. Artikel. Märk väl vilket bra avstånd de håller till varandra, likväl vilka fantastiska osynliga munskydd de har på sig.

G7-mötet handlade bland annat om miljön och de visade verkligen hur engagerade de är om detta då underhållning bjöds. Bilden är från G7s officiella hemsida. Tro tusan att de tog varsitt flygplan till mötet också?

Självklart måste man också hålla avstånd till de äldre då de ju är så sköra. Bild från News Daylight.

Även i svensk press visas liknande bilder upp, bland annat i DN 15 juni.

Vad jag har problem med är att de ska föregå med gott exempel men gör tvärtom. De utarmar människor och splittrar familjer genom ofta militanta metoder där de ger höga böter åt vanliga människor, eller rena hot. Inte konstigt att människor protesterar! Ännu mer som inte  de flesta massmedia visar förstås.

 • När människor förlorar sina jobb.
 • När människor förlorar sina affärsrörelser.
 • När människor och barn börjar ta sina liv.
 • När du sitter i karantän på någon flygplats någonstans.
 • När du missade din drömsemester som du redan hade betalat.
 • När barn förlorar sin trygghet i form av skolan där många problem inom familjer upptäcks.
 • När statistiken för barn som tar självmord skjuter i höjden (USA).
 • När statistiken enligt en brittisk undersökning har barn med huvudskador ökat med 1500% under tidsperioden 23 mars och 23 april under 2020.
 • När statistiken över sexuella övergrepp, fysiskt våld och psykisk misshandel på barn visar att det under pandemin har ökat till vart sjätte barn och att det har fördubblats bara under våren 2020. (Norge)
 • Den generella uppfattningen från personer som jobbar med våldsutsatta kvinnor är att dessas situation har förvärrats under pandemin. I Malmö inkom det därtill 13% fler polisanmälningar till enheten brott i nära relation under 2020 än året innan. Margot Olsson som jobbar med våld i nära relationer i Malmö tror ändå att mörkertalet är stort. Det tros bli en ketchupeffekt. Kvällsposten 25 april 2021.
 • Undersökningar visar att pandemin kan ha slagit extra hårt mot unga vuxnas mentala hälsa i form av depressioner, ångest och sömnproblem. Tv 4.se 7 februari 2021.
 • När småbarn tvingas bära munskydd och helt missar kontakten med sin mamma.
 • Den psykiska hälsan hos landets skolelever har försämrats kraftigt under pandemiåret, enligt en ny undersökning från Akademikerförbundet SSR. Den visar bland annat att tre av fyra elever är ledsna och deppiga utan att veta varför.
 • Beräkningar visar att uppemot 1 miljon barn världen kommer att dö på grund av restriktionerna. IOGT-NTO & Magnus Jägerskog från BRIS.
 • Samtal till BRIS från utsatta barn hade i april 2021 ökat med 30%.
 • Misshandel mot kvinnor i åldern 18 år eller äldre ökade med 4%, till 14.100 brott under första halvåret av 2020 (IOGT-NTO:s rapport ”Alkohol och coronapandemin”)

En djupare ekonomisk recession till följd av pandemin utgör också en ansenlig risk för barnens hälsa och välmående. Detta har tydligt påvisats bland annat i finska studier av barn som växte upp under 1990-talets ekonomiska depression, som präglades av stora nedskärningar i verksamheter och förmåner som är viktiga för barnfamiljer. Nästan en tredjedel av de barn som växte upp då hade haft psykiska problem före 25 års ålder…..Konsekvenserna av covid-19-krisen kan komma att få långtgående konsekvenser för barns framtid.
Källa: Laura Korhonen professor i barn- och ungdomspsykiatri, centrumchef på Barnafrid vid Linköpings universitet.

När folkvalda politiker och ledare envist håller kvar vid restriktionerna – varav många har visat sig vara totalt meningslösa – sedan går och håller om varandra, léendes, kramandes och utan munskydd – kan man bli annat än förbannad? När så många oskyldiga människor drabbas, och speciellt barn! Mina tankar går till företag som vi bojkottar av olika anledningar borde vi också bojkotta de länder med striktast restriktioner. Och massmedia säger som vanligt inte ett knyst om detta.

På tal om massmedia undrar man varifrån de får sina budskap ifrån när man ser sådant här:

https://www.bitchute.com/video/FDxGR5EKTDCs/

”YOU NEED TO STAND FOR SOMETHING OR FALL FOR ANYTHING”
Ivory Hecker

140800cookie-checkG7-mötet: Våra folkvalda visar hur man ska göra