Min nya superhjälte: Reiner Fuellmich

Det trodde jag väl aldrig att jag skulle ha en superhjälte som dessutom är advokat.

Reiner driver sedan 1993 sin egen advokatbyrå och har tagit fall, bland annat fusket med Wolkswagens miljöutsläpp, som har gett honom och hans byrå gigantiska klienter. Men han gör det inte för pengarna, som han säger, utan för det som är rätt och riktigt för de små människorna.

Just nu är Reiner, hans kollegor och hundratals (tusentals?) andra advokater världen över i full färd med att samla bevismaterial och att intervjua expertis inom forskning och sjukvård för att åtala regeringar, politiker och talesmän för massvaccineringar, nedstängningar av samhällen, vilket har gett negativa effekter för barn och människor och dessutom ska massmedia och sociala plattformar åtalas som inte har tillåtit en öppen debatt om den så kallade pandemin och dess restriktioner. Speciellt härligt är det att se att den amerikanska senaten nu också hänger på i detta!

Med andra ord, det kommer att snart rulla huvuden, vilket jag är glad över. När barn skiljs från sina föräldrar (Kanada) och de lockas till att ”vaccineras” genom att mutas med glass och godis, där politiker låter polisen attackera vanliga människor för att de inte bär ansiktsmask (Australien) trots att de har bevisats vara helt värdelösa, när religiösa samlingar förbjuds och präster släpas ut i handfängsel ur sina bilar och där sjukvården totalt ignorerar sedan decennier fastställda fakta och forskningsresultat. När människor förlorar sina arbeten, sin inkomst, sina affärsrörelser och både självmorden och barnmisshandeln i hemmet skjuter i höjden. Då är det definitivt dags för ett Nürnbergkonventionen 2.0!

Här kommer ett klipp med Reiner som verkligen värmer i mitt hjärta.

140750cookie-checkMin nya superhjälte: Reiner Fuellmich