Visselblåsare från sjukhus och WHO

Detta är bara ett fåtal visselblåsare som de senaste månaderna har trätt fram. Inte på vanliga sociala media eller på vanlig massmedia, för där blir de genast tystade och får sina konton raderade. Men på BitChute är ordet ännu relativt fritt, vilket jag starkt rekommenderar att besöka.

Hursomhelst, det första klippet är från Irland där flera sjuksköterskor berättar om hur de dagligen blir mobbade för att de inte genast accepterar att injiceras.

Det andra klippet är med Astrid Stuckelberger som har ett fläckfritt förflutet arbetandes bland annat inom Världshälsoorganisationen WHO och som nu berättar vad som händer bakom kulisserna.

Det tredje och sista klippet är en sjuksköterska vid brittiska NHS som efter 27 års tjänstgöring slutar i protest mot vad som försigår.

Detta är som sagt ett fåtal klipp och det finns massor av vittnesmål och vårdpersonal som säger upp sig då de vägrar att bidra till vad som numera beskrivs som ett folkmord, något som också snart ska tas upp i rättegångar världen över. Har du hört det i massmedia månntro?

Källkritisk är ordet.

140700cookie-checkVisselblåsare från sjukhus och WHO