Vad händer den 9 juli?

Ja, vad kommer att hända den 9 juli – och kommer det, att som många anar, passa ihop med Event 201? De insatta vet exakt vad jag talar om – kommentera gärna eller gör er hörda på något annat sätt. Det hade varit väldigt intressant att höra hur ni har förberett er. Kommer det att bli en digitaliserad covid-19 och vad kommer att hända med IoB:sen? Hur det än blir med alla dessa galningar bakom kontrollborden är det dags att förbereda sig. Vissa skulle väl påstå att man har foliehatten på sig men då kan vi lika gärna säga samma sak om broschyren vi fick för några år sedan ”Om krisen eller kriget kommer”. Hur som helst är det bättre att vara förberedd.

Oavsett vad som händer – eller inte – så känns det som att jag börjar närma mig slutet på detta bloggande. Det kanske är dags att lägga ner? Antingen det eller börja skriva på engelska då jag har funnit att viljan att debattera fortfarande finns kvar, men inte i Sverige. Här sitter de flesta tysta som möss. Som vanligt. Men vi får väl se!

Hur som helst, Anders Frihamn har lämnat sociala medier och det enda stället AF fortfarande finns på är WeMe där det värnas om integritet och uttrycksfriheten. Välkommen dit.

140610cookie-checkVad händer den 9 juli?