Expertisen som tystas i massmedia och sociala media.

Du kanske tror att ordet är fritt i en demokrati och att alla får höras? Låt mig då presentera de som vill ha debatten men som tystas av bland annat massmedia och sociala medier.

Dr. Astrid StuckelbergerAstrid Stuckelberger är en internationell vetenskapsman inom hälsa som för beslutsfattare genomför och leder forskning från kliniskt till epidemiologiskt för vetenskapen sedan 25 år. Efter en doktorsexamen i folkhälsa om mänsklig skillnad mellan kvinnor och män fortsatte hon sin karriär vid Genèves universitetssjukhus och vid fakulteten för medicin där hon fick högre rang som Privat-Docent. Hon är också professor vid University of Applied Science och universitetslektor vid University of Lausanne och samarbetar med flera universitet i världen. Astrid var nyligen tilldelades titeln hedersprofessor vid Institutet för bioreglering och gerontologi vid den ryska akademin för medicinsk vetenskap, och är inbjuden professor vid olika universitet. Hon är ordförande för Geneva International Network on Aging finansierat med WHO. Hon är en internationellt erkänd expert på frågor relaterade till utvärdering av vetenskaplig forskning för politiska beslutsfattare, särskilt inom hälso- och innovationsbedömning, pandemi och nödutbildning och i att optimera individens och befolkningens hälsa och välbefinnande. Hennes kompetenser sträcker sig från individ till befolkningsforskning inklusive etik, liksom lagstiftnings- och policyaspekter.

Advokat Reiner Fuellmich

Fuellmich studerade juridik vid Georg-August University i Göttingen och som utbytesstudent vid University of California i Los Angeles. Han arbetade sedan som forskningsassistent till ordförande för Erwin Deutsch vid juridiska fakulteten vid Georg-August-universitetet i Göttingen, där han fick sin doktorsexamen. Detta följdes av positioner inom företagsbanker vid Deutsche Bank i Tyskland och Japan. 1993 grundade han sitt eget advokatbyrå. Fuellmich har publicerat olika artiklar och böcker inom områdena bankrätt, medicinsk rätt och internationell medicinsk rätt och har haft andra läraruppgifter som föreläsare vid universitet i Tyskland och Estland. Han har också tillstånd att arbeta som advokat i Kalifornien och är medlem i den tysk-amerikanska och den tysk-japanska advokatföreningen.

Dr. David Rasnick
Kompetensområden: AIDS, artrit, cancer, proteaser vid emfysem och parasiter, läkemedelsdesign, klinisk diagnostik.
Uppfann DATE Analys – den första kvantitativa teorin om biologisk förändring. DATE kommer från differentiering, anpassning, transformation, evolution. Det är en förlängning av hans teoretiska arbete med teorin om aneuploidi i cancer.

Deltog som medlem i Sydafrikas AIDS-rådgivande panel initierad av president Thabo Mbeki.

Syntetiserade de första peptidyl-fluormetanerna. Dessa molekyler är biologiskt stabila hämmare av cysteinproteaser som används runt om i världen vid utveckling av terapier för vävnadsförstörande sjukdomar bland annat artrit, cancer och parasiter.
Grundade flera bioteknikföretag.

Professor Sucharit Bhakdi

Sucharit Bhakdi (född Sucharit Punyaratabandhu, 1 november 1946, i Washington, D.C.) är en pensionerad thailändsk-tysk mikrobiolog. Han var professor vid universitetet i Mainz, där han från 1991 till 2012 var chef för Institutet för medicinsk mikrobiologi och hygien.

Bhakdi utnämndes till C2-professor vid Gießen 1982. Han tillbringade ytterligare ett år i Köpenhamn och blev C3-professor i medicinsk mikrobiologi (vid Gießen igen) 1987 innan han utsågs till universitetet i Mainz 1990. Från 1991 ledde han Institute of Medical Mikrobiologi och hygien som C4-professor.

Bhakdi gick i pension den 1 april 2012. Sedan 2016 har han varit gästforskare vid University of Kiel.

Före sin pensionering producerade Bhakdi vetenskapligt arbete inom områden som bakteriologi och åderförkalkning och publicerade flera vetenskapliga artiklar inom dessa områden. Utmärkelser han fick inkluderar Order of Merit of Rheinland-Pfalz.

Dr. Kary Banks MullisKary Banks Mullis, född 28 december 1944 i Lenoir i North Carolina, död 7 augusti 2019 i Newport Beach, Kalifornien, var en amerikansk kemist. Mullis tilldelades, tillsammans med Michael Smith, Nobelpriset i kemi 1993 ”för insatser för metodutvecklingen inom DNA-baserad kemi” och mer specifikt ”för hans uppfinning av PCR-metoden (Polymerase Chain Reaction)”.PCR-metoden gör det möjligt att kopiera små mängder av DNA så att man får miljontals kopior av ett DNA-segment på några få timmar. Detta har revolutionerat biokemisk och genetisk forskning och möjliggjort nya diagnostiska metoder inom medicin och kriminalteknik.

Dr. Roger Hodkinson

Han tog sina allmänna medicinska examen från Cambridge University i Storbritannien (M.A., M.B., B. Chir.) där han var forskare vid Corpus Christi College. Efter ett uppehåll från University of British Columbia blev han en Royal College-certifierad allmänpatolog (FRCPC) och också en stipendiat vid College of American Pathologists (FCAP). Han har ett gott förhållande med College of Physicians and Surgeons of Alberta och har erkänts av Court of Queen’s Bench i Alberta som en expert inom patologi.

 

Dr. David MartinFöretagsrådgivare, entreprenör, finansiär, berättare, professor, uppfinnare. Dr David E. Martin är grundare och styrelseordförande för M · CAM Inc., den internationella ledaren inom innovationsfinansiering, handel och immateriell tillgångsfinansiering. Han är utvecklare av det första innovationsbaserade kvantitativa indexet för offentliga aktier och är Managing Partner för Purple Bridge Funds. Han är skaparen av världens första kvantitativa index för offentlig aktie – CNBC IQ100 som drivs av M · CAM. Dr Martins arbete är aktivt engagerad i global etisk ekonomisk utveckling och innefattar finansiell teknik och investeringar, talar, skriver och tillhandahåller finansiell rådgivning till de flesta länder i världen.

 

 


Rocco Galati, född 1959, är en kanadensisk advokat med grundlagsfrågor och frågor relaterade till terrorism som specialitet. Det nuvarande politiska klimatet har inte skrämt bort den konstitutionella advokaten Rocco Galati, som stämmer regeringen för deras pandemipanik. Rocco inlämnade nyligen en 191-sidors rättegång mot flera regeringsnivåer som har drivit pandemipaniken. I sin rättegång åklagar han Justin Trudeau, Theresa Tam, Doug Ford, John Tory och en mängd andra federala, provinsiella och kommunala tjänstemän.

Judy A Mikovits

1980 fick Mikovits sin BA-examen i kemi från University of Virginia. Enligt Mikovits arbetade hon som laboratorietekniker vid Upjohn Pharmaceuticals i Kalamazoo, Michigan från 1986 till 1987 och avgick efter en tvist relaterad till företagets produkt för Bovint tillväxthormon. 1988 arbetade hon som laboratorietekniker vid National Cancer Institute (NCI) i Frederick, Maryland under Francis Ruscetti, som senare fungerade som doktorandledare, och 1991 fick hon doktorsexamen i biokemi från George Washington University. Hennes doktorsavhandling heter ”Negativ reglering av HIV-uttryck i monocyter”. Mikovits arbetade som postdoktor i David Dersees laboratorium från 1993 till 1994. År 1996 anställdes Mikovits som forskare vid Ruscettis laboratorium för leukocytbiologi vid NCI.

I maj 2001 lämnade Mikovits NCI för att arbeta vid EpiGenX Biosciences i Santa Barbara, CA, ett läkemedelsföretag. 2006 blev hon forskningschef för Whittemore Peterson Institute, beläget i Reno, Nevada.

Robert F Kennedy Junior

Från 1986 till 2017 var Kennedy senior advokat för Natural Resources Defense Council (NRDC), en ideell miljöorganisation. Från 1984 till 2017 var han styrelseledamot och i åklagarmyndigheten för Hudson Riverkeeper. Tidigare i sin juridiska karriär var han biträdande distriktsadvokat i New York City. I över trettio år har Kennedy varit adjungerad professor i miljörätt vid Pace University School of Law. Fram till augusti 2017 innehade han även tjänsten som tillsynsadvokat och meddirektör för Pace Law School’s Environmental Litigation Clinic, som han grundade 1987. Han är för närvarande professor emeritus vid Pace.

Kennedy har varit värd för Ring of Fire, ett nationellt syndikerat amerikanskt radioprogram, och har skrivit eller redigerat tio böcker, inklusive två New York Times bästsäljare.

 

Geert Vanden Bossche

Geert Vanden Bossche är känd som en oberoende vaccinforskningskonsult och vaccinförespråkare. För närvarande fungerar han som VD på VARECO. Han var också chef för vaccinutvecklingskontoret vid det tyska centrumet för infektionsforskning (DZIF) fram till februari 2018.

Han var också Chief Innovation & Scientific Officer på UNIVAC och hade arbetat som programchef på Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Christiane Northrup

Strax efter att hon började sin praktik 1980 grundade Northrup den privata obstetriks- och gynekologipraxisen Women to Women i Yarmouth, Maine 1996. I praktiken ingick holistisk och västerländsk medicin. Northrup var också assisterande klinisk professor i OB / GYN vid Maine Medical Center i 20 år och krediteras för att hjälpa till att främja kvinnors hälsorörelse i staten.

Northrup blev ursprungligen känd efter att ha skrivit New York Times bästsäljande böcker som Women’s Bodies, Women’s Wisdom, som har översatts till sexton språk och The Wisdom of Menopause. Hon var en regelbunden gäst på The Oprah Winfrey Show och The Dr. Oz Show och framträdde som en hälsoexpert för kvinnor. Hon har dykt upp som gäst på Today, Rachel Ray Show, The View och 20/20. År 2013 utsågs hon till en av Reader’s Digest 100 mest betrodda människor i Amerika. Hon skrev över tjugo artiklar för Huffington Post mellan 2011 och 2014, skriver ett regelbundet nyhetsbrev och har en webbplats. Hon dök upp på Winfreys podcast så sent som i augusti 2020.


Dr. Dan Erickson
Dr. Dan Erickson är läkare och medägare av Accelerated Urgent Care Facility. Dr Erickson arbetar huvudsakligen med den andra delägaren av Accelerated Urgent Care Dr. Artin Massih. Han är möjligen den mest erfarna specialisten inom infektioner och luftvägsföroreningar. Han arbetar också på San Joaquin Community Hospital.

Dr. Scott M. Jensen
Scott M. Jensen (född 19 november 1954) är en amerikansk politiker, läkare och tidigare medlem av Minnesota Senat. Som medlem av det republikanska partiet i Minnesota representerade han distrikt 47 i storstadsområdet västra delen. Han söker den republikanska nomineringen i statsrådsvalet i Minnesota 2022.
Jensen föddes den 19 november 1954 och tog examen från Sleepy Eye High School 1973. Han deltog i Luther Northwestern Theological Seminary 1977 till 1978 och University of Minnesota, tog examen med en kandidatexamen i fysiologi 1978 och blev doktor i Medicin 1981. Han var en Bush-stipendiat för ledarskap och politikstudier vid University of Minnesota 1999. Jensen var medlem av Waconia School Board från 1993 till 2002 och dess ordförande 1995-1996 och 1999. Han var också medlem i Citizens Alliance Banks styrelse, där han var revisionsutskottets ordförande. Jensen är grundare och president för Catalyst Medical Clinic i Watertown, där han är en husläkare. Han är också en klinisk docent vid University of Minnesota Medical School i Family Practices-avdelningen.

Dr. Sherri Tenpenny

Tenpenny tog sin kandidatexamen från University of Toledo 1980 och fick en doktorsexamen i osteopatisk medicin från Kirksville College of Osteopathic Medicine i Missouri 1984.

Från 1986 till 1998 var Tenpenny chef för akutmottagningen vid Blanchard Valley Hospital i Findlay, Ohio. Hon öppnade en osteopatisk klinik 1994 och fortsatte med att etablera ytterligare två metoder 1996 och 2011.

Dr. Carrie Madej

Dr. Carrie Madej är ursprungligen från Dearborn, Michigan och fick sin medicinska examen från Kansas City University of Medical Biosciences 2001. Hon avslutade sedan sin traditionella praktikplats vid The Medical Center i Columbus, Georgia och internmedicinskt uppehållstillstånd vid Mercer University i Macon Georgia .

Dr Madej fungerade som privatläkare och medicinsk chef för kliniker i Georgien fram till 2015. Hon flyttade sedan till Dominikanska republiken där hon tillbringar sin tid med välgörenhetsarbete och telemedicin. Dr Madej fungerade också som behandlande läkare vid Pennsylvania College of Osteopathic Medicine – Georgia Campus, där hon vägleder studenter i kliniska tillämpningar av internmedicin de senaste 8 åren. Hon har fungerat som talare och presenterades i dokumentären ”The Marketing of Madness” om överanvändning av receptbelagda psykotropa läkemedel.

Dr. Lee Merritt
Dr. Lee D Merritt, MD, är en specialist i ortopedkirurgi i West Burlington, Iowa. Hon tog examen från medicinska skolan 1987 och har över 34 års mångsidig erfarenhet, särskilt inom ortopedisk kirurgi. Hon är ansluten till många sjukhus inklusive Bryan Medical Center, Burgess Health Center, Great River Medical Center. Dr. Lee D Merritt samarbetar också med andra läkare och läkare i medicinska grupper inklusive Great River Physicians And Clinics Inc.

Dr. Lawrence Palevsky
Dr. Palevsky är en New York State-licensierad barnläkare som använder en helhetssyn på barns hälsa och sjukdom. Dr Palevsky fick sin medicinska examen från NYU School of Medicine 1987, slutförde ett treårigt barnresidens vid The Mount Sinai Hospital i NYC 1990 och fungerade som en pediatrisk stipendiat på ambulansavdelningen vid Bellevue Hospital. , NYC, från 1990-1991. Sedan 1991 omfattar hans kliniska erfarenhet arbete inom akut- och intensivvårdsmedicin, pediatrisk och öppenvårdsmedicin, neonatalintensiv medicin, nyfödda och förlossningsmedicin och konventionell, holistisk och integrerande pediatrisk praxis. Dr Palevsky är diplomat för American Board of Integrative Holistic Medicine och tidigare president för American Holistic Medical Association. Han fick sin certifiering för pediatrisk styrelse 1990 och klarade sina certifieringsprov för pediatriska styrelser 1997, 2004 och 2011.

Dr. Riccardo Petrella

Riccardo Petrella, född den 5 augusti 1941 i La Spezia, Liguria, Italien, är en italiensk statsvetare och ekonom; han har en doktorsexamen i statsvetenskap från universitetet i Florens). Han är föreläsare vid universitetet i Louvain, han deltar i en tradition som förenar kristendom, personalism och solidaritetsprinciper. 1991 grundade han Lissabon-gruppen, som bestod av 21 beslutsfattare inom akademi, affärer, media och kultur, för att förbättra de kritiska analyserna av den nuvarande globaliseringen. Han är också medlem i World Social Forum och Porto Alegre Manifest.

Petrella nominerades till doctor honoris causa vid University of Umeå, University of Roskilde, Catholic University Brussels, University of Mons, Polytechnical Institute of Grenoble och University of Québec i Montréal. Han arbetade som vetenskaplig sekreterare under åren 1967 till 1975, sedan blev han chef för Europeiska centrumet för forskningskoordinering inom samhällsvetenskap i Wien (Österrike). Från 1976 till 1978 var han seniorforskare vid Internationella rådet för samhällsvetenskap i Paris (Frankrike) och även stipendiat i Ford Foundation. Han ledde FAST-programmet (Prognosering och bedömning inom vetenskap och teknik) i Europeiska kommissionen i tidsramen december 1978 – 1994. Sedan 1982 har han arbetat som gästprofessor och därefter som professor vid universitetet i Louvain, där han undervisade särskilt ekonomi: globalisering av ekonomin. Sedan 2006 blev han medlem med emeritusstatus. Han var också gästprofessor vid VUB från 1999 till 2005 och föreläste om mänsklig ekologi vid Accademia di Architettura de Mendrisio (CH). 1991 grundade han Lissabon-gruppen. Han inrättade Internationella kommittén för ett globalt vattenavtal 1997 (varav han är generalsekreterare). Från och med 2003 tog han initiativet till att inrätta University of the Public Good, där experimentarbetena startade i Italien (vattenfakulteten) och i Belgien (fakulteten för omvandling).

Dr. Richard Barlett
Det finns väldigt lite information om denna man men i en radiointervju berättar han om sina meriter, bland annat att han de sju senaste åren varit anställd via guvernören i Texas och ledandes delstatens hälsoteam. Han har praktiserat i 28 år med fläckfri tjänstgöring i ett antal områden i delstatens sjuk- och hälsovårdsinrättningar. Har även upprepade gånger varit anlitad som lärare för andra läkargrupper och han kommer i detta inslag med sensationella nyheter.

Dr. Simone Gold

Americas Frontline Doctors (AFLDS) grundare Simone Gold, MD, JD, FABEM, ”läkaren som blev viral”, är en styrelsecertifierad akutläkare och författare till den bästsäljande boken ”I Do not Consent: My Fight Against Medical Cancel Culture.” Hon tog examen från Chicago Medical School innan hon gick på Stanford University Law School för att få sin juris doktorsexamen. Dr. Gold arbetade i Washington, D.C. för Surgeon General, såväl som för ordföranden för den amerikanska senatens arbets- och mänskliga resurskommitté.

Dr. Gold är en frekvent gäst i media över hela landet. Hon har medverkat i USA Today, Associated Press, Guardian (UK), New York Times och många andra publikationer.

Professor Dolores Cahill

Dolores Cahill är en tysk professor som utvecklat protein- och automatiseringstekniker och är specialist på livsmedelsbiokemi. Hon arbetar huvudsakligen med proteingruppsforskning och biologiska tillämpningar. Dolores är en av de berömda forskarna inom teknik- och medicinindustrin.

Hon utbildade sig på Trinity College i Dublin där hon tog examen från samma universitet med en BA. Hon gick med i Dublin City University för att bedriva en doktorsexamen.

Hon är för närvarande heltidsprofessor vid University of Dublin och andra institutioner sedan 2005 och har haft positionen som VD för Irland och Europeiska unionen och en internationell expert och konsult.

Dr. Jane Ruby
Farmaceutisk läkemedelsutveckling, medicinska frågor och HEOR-expertis inom neurovetenskap (neurologi, psykiatri, missbruksmedicin, sömnmedicin) och flera internmedicinska områden som GI, endokrinologi & kardiologi. Hon har som specialitet teamledning och att stärka kommunikationsförmåga mellan organisationer. Fältlagsbyggande för effektiva relationer med intressenter inklusive vetenskapliga tankeledare, offentliga och privata betalare, yrkesorganisationer, akademiska utredare, lagstiftande beslutsfattare och tillsynsmyndigheter. Strategisk och taktisk expert inom hälsoekonomi och ger verklig bevisgenerering för differentiering av produkter och en kraftfull portfölj av publikationer och ekonomiska modeller.

Dr. Elke De Klerk
Dr. Elke De Klerk, grundaren av Läkare för sanningen i Nederländerna, tillsammans med flera andra läkare från olika nationer för att meddela att de stämmer Nederländerna för deras handlingar relaterade till COVID, som de säger har orsakat stor skada. Hon har publicerat flertalet rapporter och avhandlingar, bland annat om Molekylär karaktärisering av bakteriell kontaminering i semifinal gelatin-extrakt med användning av denaturerande gradient gel elektrofores och även om isolering, karakterisering och identifiering av bakteriella föroreningar i semifinal gelatinsextrakt

Dr. Andrew Kaufman
Andy Kaufman, MD är läkarkonsult, uppfinnare, talare, rättspsykiater och expertvittne. Han avslutade sin psykiatriska utbildning vid Duke University Medical Center efter examen från Medical University of South Carolina och har en B.S. från M.I.T. i molekylärbiologi. Han har genomfört och publicerat originalforskning och föreläst, övervakat och mentorerat medicinska studenter, boende och kamrater inom alla psykiatriska specialiteter. Han har kvalificerats som expertvittne vid lokala, statliga och federala domstolar. Han har haft ledande befattningar inom akademisk medicin och professionella organisationer. Han drev ett nystartat företag för att utveckla en medicinsk anordning som han uppfann och patenterade.

Dr. Sam Bailey
Dr Sam Bailey är en medicinskt utbildad läkare och forskningsläkare som gör hälsovideor på frågor från sina tittare. Hon forskar och täcker vanliga medicinska tillstånd, men kommer också att ta itu med kontroversiella hälsoproblem. Dr Bailey är medförfattare till boken ”Virus Mania.”

Dr. Steven Baker
Steve är i privat praktik på SJOG Murdoch och Subiaco, samt konsulterar i Rockingham. Han är konsultkärlkirurg vid Sir Charles Gardiner Hospital där han var avdelningschef 2002-2007. Han har haft ett långvarigt intresse av minimalt invasiva kateterbaserade procedurer för både arteriella, venösa sjukdomar och i halspulsoperationer. Han var den första Perth-kirurgen som utförde endovenös laserbehandling av åderbråck 2008 och har nu lång erfarenhet. Steve har en examen i diagnostiskt ultraljud, ett tvåårigt utbildningsprogram inom vaskulär ultraljud. Han är kärlkirurg inom CVS Vascular Imaging.

Det finns hur många visselblåsare som helst men kolla också upp:

Ordet är fritt och alla får säga vad de vill så länge de är sakliga, juste och har tillförlitliga källor att referera till? Det trodde jag också innan jag blev varnad av Facebook av den enkla anledningen att jag ville ha en schysst debatt.
Jag har mer eller mindre lämnat sociala media men WeMe är fortfarande en av plattformarna som värnar om integriteten och rätten att uttrycka sig. Hoppas vi ses där.

139650cookie-checkExpertisen som tystas i massmedia och sociala media.