4 korta men extremt viktiga klipp

Podcasten ON Point med Alex Pierson i samtal med Dr. Byram Bridle, docent i viral immunologi vid University of Guelph om nya peer-reviewed studier som tyder på att det kan finnas skrämmande orsaker till biverkningar som hjärtinflammation, VITT och andra allvarliga problem kan uppstå hos dem som har vaccinerats.

Nobelprisvinnare i Medicin professor Luc Montagnier berättar hur ”vaccinerna” skapar nya varianter av coronaviruset.

Reiner Fuellmich är advokat och talesman för Corona Investigative Committee (Stiftung Corona-Ausschuss) i Tyskland. År 2020 började Fuellmich och hans kollegor dokumentera överträdelser av lag, medicinsk felbehandling och vetenskapligt bedrägeri, eftersom de relaterar till Covid-19-epidemin. Han och ett tusental kollegor världen över åtalar nu regeringar, sjukhus, polisstyrkor och talesmän för inte bara massinjektioner utan även de sätt som restriktionerna har skötts och hur det har påverkat människors liv.

Astrid Stuckelberger med lång erfarenhet inom internationell hälsa om bland annat epidemier och som jobbar inom Världshälsoorganisationen WHO agerar nu visselblåsare vad som pågår.

140210cookie-check4 korta men extremt viktiga klipp