100 eller 1000? Vad rapporterar massmedia om egentligen?

Detta hände den 29 maj i London.

Vissa massmedia rapporterar om 100-tals människor. Det är förvisso sant att 100 x 100 blir 1000 men då säger man väl också det? Att det senaste protesttåget kallas för ”miljontåget” ger också en vink om antalet protestanter.
Här är ännu ett klipp från protesterna i London, något som de regelbundet har gjort en längre tid nu. ”Hundratals” människor…?

Vad protesterar de emot då? Jo, de är trötta på restriktioner, på ansiktsmasker, isolering, vaccinpass och många av dem anser att  de ännu ej godkända ”vaccinerna” enligt officiell statistik är rentav dödliga. Att det nu börjar talas om att injicera barn är också en droppe som fått bägaren att rinna över.

Vad säger de svenska massmedierna om detta då?

  • Dagens Nyheter – Tystnad.
  • Aftonbladet – Tystnad.
  • Expressen – Tystnad.
  • Sveriges Radio – Tystnad.
  • SVT Rapport – Tystnad.

Min poäng är att när t.ex. Sveriges Radio har en årlig inkomst via skattepengar på 29 miljarder(!) så borde man väl få höra om sådana, massiva manifestationer? Hur kan man blunda så för en stor del människor som vill ha sin åsikt hörd? Jag blir alltmer besviken på svensk massmedia.

Whoever controls the media, the images, controls the culture.
Allen Ginsberg

 

140180cookie-check100 eller 1000? Vad rapporterar massmedia om egentligen?