Konspirationsteorier? Inte nu längre.

De senaste veckorna har till och med jag skrivit om covid-19 och de så kallade vacineringarna varpå folk har tittat snett på mig och kallat mig anti-vaccare och konspirationsteoretiker. Ett slags social mobbning kanske man kan kalla det. Vilket jag högaktningsfullt i och för sig skiter fullständigt i. Men nu när allt jag har skrivit och varnat om debatteras i senaten i Texas, USA för statliga frågor…är det fortfarande konspirationsteorier? När hundratals läkare, forskare och andra experter med decenniers praktiserande säger samma sak men blir svartlistade på sociala medier och i massmedia, är det inte dags att vakna?

Även Dr. Fauci vilket är Sveriges motsvarighet till Anders Tegnell är just nu under utredning med misstankar om att ha bedrivit olaglig verksamhet med biologiska vapen och ha stöttat laboratoriet i Wuhan, Kina.

Jag blir rörd när jag ser detta och det känns så bra att det nu har blivit debatt och dessutom utredning. Sedan en månad tillbaka har jag följt statistiken på EUs databas Eudravigilance över rapporterade allvarliga biverkningar. Biverkningar som klassas som allvarliga/livshotande/som har lett till vårdinsatser på sjukhus/handikapp och permanenta skador/kramper/död m.m. En statistik som nu har börjat dala i antal allvarliga fall men ingen vet egentligen varför. Antingen att fallen har blivit så många och att de helt enkelt inte hinner med, eller att de på något sätt har blivit bromsade i registreringarna.
Dock är det väldigt oroväckande att det bara är en bråkdel av alla fall som verkligen blir inrapporterade och det talas om en ynka procent som blir det. Den amerikanska motsvarigheten VAERS rapporterar närmare 4000 dödsfall av vaccineringar – vilket då skulle betyda 400.000! Enligt statistiken från EUs databas fanns det i fredags 365714 allvarliga fall av biverkningar, varpå dödsfall inkluderas. Om det är lika illa med rapporteringen där som på VAERS skulle det innebära 36.571.400 fall!
Statistik som just nu hotas att göras om, vilket då inte längre kan ge oss referenspunkter att jämföra mellan.

Som en liten kommentar kan vi nämna att vid SARS år 2002 dog 25 människor efter vaccinering som inte fungerade och vaccineringen upphörde. Enligt VAERS har nu tusentals amerikanare avlidit men vaccineringen fortsätter.

Vad kan vi lära oss av detta? För egen del har jag varit utan tv i ungefär 4 år nu och måste säga att jag inte saknar det alls. Antingen är det hjärnlös sörja eller, som jag på senare tid har insett, fullt av lögner varvat med meningslös debatt om lika meningslösa saker. Självklart finns det bakomliggande ekonomiska intressen då det hackas på alternativmedia och självklart ska man alltid vara källkritiskt och inte svälja allt man ser eller hör. Men jag kan åtminstone rekommendera några stycken, som i mitt tycke, gör ett alldeles utmärkt jobb och som borde få utmärkelser för sina inslag då de gör ett fullständigt lysande arbete, gång på gång.

  • The Crowhouse – Drivs av australiensaren Max Igan som alltid har förutspått vad som ska hända härnäst, med oerhört bra omvärldsbevakning på de stora händelserna.
  • World Alternative Media – Drivs av Josh Sigurdson som emellanåt kan verka ganska rastlös och som också egentligen behöver en bättre mikrofon, men som alltid är på hugget och lyckas med inte bara föraningar om kommande händelser utan även med ordentliga scoop då han alltid är vaken och direkt på och noga med att dubbelkolla källorna.
  • The HighWire with Del Bigtree – Del Bigtree är en man med trohet mot ingen och ingenting annat än sanningen. Som en Emmy Award-vinnande producent i CBS-talkshowen The Doctors avslöjade Del en berättelse om korruption som är så moraliskt bankrupt och djupgående att den förstörde hans politik, hans förtroende för medicinsk vetenskap och hans tro på vanliga medieföretag som vägrade att tillåta honom att göra sitt jobb.

”Censorship is the tool used when the lie loses it´s power”
Okänd.

Se även min samling av läkare och forskare samt sjukvårdspersonal som opponerar sig mot både restriktioner och massvaccinering. Listan blir längre för varje dag.

139910cookie-checkKonspirationsteorier? Inte nu längre.