Intressanta nyheter från massmedia om pandemin + statistik

  • sr.se 2021-05-03 – Nu skänker Sverige bort vaccin från Astra Zeneca. Kan det möjligtvis bero på att människor inte vill injicera sig? När antal ”vaccinerade” i Sverige den 30/4 var 3 266 894 st så är det väl aningen märkligt att vi ska ge bort det? Dessutom till Indien där det rapporteras att smittan skenar (sr.se 30/4 2021) och att det är ett fullständigt kaos på både sjukhus och gator. Detta med bilder från en gasläcka i Indien som hände 11 månader sedan. Samtidigt som befolkningen själva sprider filmer på tomma sjukhus och en vanlig vardag.

  • Att Stockholm också redan nu inleder fas 4, tidigare än planerat, kan man undra bero på att människor helt enkelt har läst på om bland annat eventuella komplikationer med anledning av ett experimentellt vaccin.
  • Dagens Nyheter skriver 2/5 om ”vaccinationssuccé” i Storbritannien. Vilket är märkligt då över miljonen britter nyligen gick i protestmarsch mot restriktionerna. Filmklipp på detta har raderats från Expressen och allt annat material går inte att hitta när man gör en sökning. Dock hittar man ett klipp från 25/4 på BitChute som helt klart emotsäger massmedias påstående att ett hundratal marscherade.

  • Bill och Melinda Gates skiljer sig (2021-05-03) och rubriken är att de inte längre tror att de kan växa ihop som ett par. Eller kan det vara så att Melinda inte längre har samvete att fortsätta? Ni som är insatta förstår vad jag menar.
  • Enligt statistik från både EUs databas EudraVigilance och amerikanska VAERS visar tydligt att kvinnor är mer utsatta för allvarliga och livshotande biverkningar, men också att antal fall av ”virual shedding” fortsätter komma in. Ett dokument från Pfizer som bekräftar detta har nu läckt ut på nätet.

Bra sammanställning av bioingejören Ivor Cummins som snyggt presenteras på David Ireys kanal på BitChute.


Dela detta och annat jag har skrivit om ni tycker att det är genomtänkt och bra. Jag uppskattar även om ni klickar in på min paypalsida och donerar vad ni tycker är en behaglig summa.

I think that if a person doesn’t feel cynical then they’re out of phase with the 20th century. Being cynical is the only way to deal with modern civilization — you can’t just swallow it whole.” – Frank Zappa

138590cookie-checkIntressanta nyheter från massmedia om pandemin + statistik