Nu har jag bestämt mig: Inget vaccin för mig.

380 triljoner virus. Det är standard i människokroppen. När man dessutom använder sig av tester som kan reagera på precis vad som helst, vilket även skaparen av PCR-testet, Nobelpristagaren Kary Mullis sade, och sedan inför restriktioner som förstör inte bara människors liv utan hela samhällsstrukturer – inte på grund av etablerad evidens utan på rena gissningar – och dessutom vill att världens befolkning tar ett experimentellt ”vaccin” som påverkar ditt DNA….tja, vad säger man?

Omvärlden har reagerat och i bland annat Kanadas högsta domstol ligger nu åtal framlagt mot regeringen, massmedia, kungahus m.fl. ett skadestånd på 130 miljarder då skadeverkningarna har påverkat så många människor. När det alltmer har börjat rapporteras om så kallad ”viral shedding” – att vaccinerade människor gör andra människor i sin omgivning sjuka, kvinnor får missfall etc – så bör man bli lite fundersam, kan jag tycka. Nu har till och med affärer satt upp skyltar att vaccinerade människor inte får komma in i butiken. Delvis på grund av de ökade rapporterna om viral shedding men också för att rapporterna om allvarliga biverkningar, såsom stroke och blodproppar, och att de helt enkelt inte vill att människor dör i deras butik.

  • Miljontals små affärsrörelser har gått i konkurs. Kvar är storföretagen som nu blivit av med all konkurrens.
  • Småbarn tvingas bära mask och som i en kritisk ålder inte lär sig att kommunicera med sina mammor. Att de dessutom ska injiceras med  något experimentellt som påverkar DNA är horribelt!
  • Hundratals experter av olika slag ifrågasätter sig både vaccineringar och restriktioner men blir svartlistade.
  • Samtal till BRIS om fysiskt våld mot barn har ökat med 28% och enligt uppskattningar från WHO beräknas uppemot 1 miljon barn dö som en följd av restriktionerna.
  • Forskning visar klart och tydligt hur alkohol negativt påverkar immunförsvaret men ändå hålls Systembolaget öppet.
  • Allting är baserat på rädsla och inte fakta och forskning.
  • Ansiktsmasker överallt. Men hur nyttigt är det att andas in sina egna bakterier? Varför hörs inte t.ex. tandläkare om detta som mycket väl vet alla nackdelar med att bära ansiktsmask hela dagarna?
  • Enligt EUs egen databas EudraVigilance förekommer det oroväckande många fall av allvarliga och livshotande biverkningar och då ska man också ha i åtanke att rapporteringen är frivillig och att det sägs att ungefär 1% rapporteras.
  • Det förfasas att ungdomar festar trots restriktionerna. Se på statistiken hur få av dem som verkligen smittas och dessutom, de har lärt sig att vara källkritiska istället för att drivas av rädsla?
  • Det finns ingen debatt!

Allting kan kännas jobbigt, men jag är lättad. För nu vet jag att jag absolut inte ska ta ”vaccinet”. Åtminstone inte förrän mer data finns tillgänglig och min egen läkare säger OK. Jag är inte rädd och jag drivs inte av vad alla andra tycker. Jag har lagt ner säkerligen en veckas studier för att verkligen förstå och höra expertisen uttala sig om situationen och jag är mer än säker på att jag inte tänker riskera mitt liv i ett globalt experiment.

Spellista med ett hundratal virologer, epidemiologer m.fl som uttalar sig om denna så kallade pandemi.

138560cookie-checkNu har jag bestämt mig: Inget vaccin för mig.