Botemedel mot covid-19?

Jaja, jag vet, jag lovade att inte skriva mer om covid-19 men mitt samvete och min kärlek till människor förbjuder mig att vara tyst om vad jag har under dagar och otaliga timmar letat fram.

Egentligen är den fakta jag har letat fram inte speciellt originell. Många av de saker som många forskare, experter och läkare visste jag redan då jag lade ”informationspusslet”, lyssnade på expertisen och drog egna slutsatser. Dessutom kan jag inte bara lämna en såhär viktig information, ja det har till och med hållit mig sömnlös flertalet nätter. Ju mer jag har lärt mig, desto starkare växte behovet att berätta för andra människor. Vilket jag också har gjort men ingen har trott mig.

Så denna natt när jag låg sömnlös, kom jag på idén att samla expertisen i en spellista på BitChute, för vad kan väl vara mer övertygande än det? Så jag satte igång och det tog verkligen hela natten och jag hade säkert kunnat finna fler källor, men jag kände att denna information måste ut direkt. Insamlandet av klipp var till en början dyster och jag kände mig ärligt talat ganska tyngd. Men så plötsligt och till min  stora förvåning fick jag se några väldigt intressanta klipp som definitivt gav mig hopp igen! De sparade jag såklart till sist. Dessutom fick jag mig en överraskning.

Låt mig först förklara att denna samling består av mångåriga experter på inte bara allmänmedicin utan även på virologi, epidemiologi och vaccinframställning. De är högt respekterade och välmeriterade inom sina yrken och en av dem (vad jag vet iaf) har till och med tilldelats Nobelpriset i medicin.

Nog tjatat nu. Klicka in på spellistan nedan. Den kan vara den viktigaste du har sett i hela ditt liv.

Spellistan

Överraskningen

 

138470cookie-checkBotemedel mot covid-19?