25 frågetecken inför min eventuella vaccinering

 • Israel gick oerhört snabbt och starkt ut med massvaccineringar. Men varför insjuknar tusentals av människor, numera unga och friska människor där ändå? Intelligencer (en sektion av New Yorks hemsida, nymag.com) 7 februari 2021 och israelnationalnews.com 18 februari 2021.
 • I en artikel på newsvoice från 3 mars 2021 kan man läsa om ”Data från det israeliska hälsovårdsministeriet visar att Pfizers covidvaccin hittills har dödat cirka 40 gånger fler äldre människor än Covid-19. Dessutom har vaccinet dödat fler yngre människor än vad viruset dödat.” Dock är det, enligt artikeln, många fler. När man till exempel på DN använder sökorden ”Israel vaccinerade” får man väldigt få träffar men en artikel berättar att Israel har köpt ytterligare 36 miljoner doser. Till ett land med bara 9 miljoner invånare.
 • EudraVigilance, europeisk databas över misstänkta biverkningsrapporter visar allvarliga risker med att vaccinera sig, oavsett märke. Varför hör man ingenting om det?
 • Sedan när började vi blint lita på massmedia och politiker?
 • Visste du att vaccinerna mot covid-19 inte alls är vacciner utan mRNA och vet du vad det innebär? Källa: svt.se
 • Hela utvecklingsprocessen av ett vaccin kan ta upp till 15 år. Samlade krafter kan göra mycket men att snabba upp tiden är omöjligt Källa: Läkemedelsverket.

Vaccination är en av de mest effektiva medicinska åtgärderna för att förebygga smittsamma sjukdomar.

 • Visste du att virus inte är levande organismer och att de muterar hela tiden? Källa: infomed.se och Tomas Bergström, professor i klinisk mikrobiologi vid Göteborgs universitet i en artikel i Göteborgsposten 14 februari 2021.
 • Varför har det i mikroskop spårats levande organismer i munskydd? Snacket gick att det kunde vara nano-robotar som reagerade på fukt, värme och bäraren av ansiktsmaskens andetag. Det är nu bevisat att så var icke fallet utan bara textilfibrer. Men hur hälsosamt är det att andas in sina egna bakterier och koldioxiden som vi utandas? Dessutom visar en ny rapport att de inte enbart är verkningslösa utan även rentav skadliga.
 • Både forskare och läkare ifrågasätter både lockdowns, massmedia och massvaccineringar – varför debatteras det inte över huvud taget i massmedia? De som påtalar eventuell problematik, läkare, forskare och experter som har arbetat i hela sina liv med människors hälsa blir mobbade, förtalade, hånade, censurerade, utstötta, hotade och sparkade från sina jobb. Källa: newsvoice.com
 • Visste du att corona egentligen är ett samlingsnamn. Coronavirus har bland annat gett mänskligheten förkylningar.
 • Det finns goda skäl, anser forskarna, att vaccinering orsakat bland annat plötslig spädbarnsdöd världen över. Källa: kurera.se
 • Kroppens immunförsvar behöver ständigt träning, vilket den får genom att utsättas för vardagliga attacker. Frågan är, får det verkligen sin nödvändiga träning när vi isolerar oss, bär ansiktsmask och visir? Källa: 1177.se

292.179 st rapporterade allvarliga biverkningar, såsom stroke och hjärtflimmer, strejkande nervsystem, utslaget tarmsystem, fel på andningsvägarna, plötsliga kärlsjukdomar m.m. – .2021-04-24

 • Hur bra är egentligen munskydd mot virus, som är tusen gånger mindre än bakterier, när samtliga ansiktsmasker i test släpper igenom bakterierna? Källa: dailymail.co.uk
 • Kommer vi kunna återgå till ett normal liv igen? Nej inte på några år till hävdar experterna, för att vacciner bara ger mildare problem ifall du blir sjuk i covid-19 – om du slipper de ytterst allvarliga biverkningarna förstås. Men expertisen gissar på år 2024.
 • Är det värt risken att ta vaccin och riskera livslånga biverkningar än att istället riskera att få ccovid-19 och hur hemskt är det?
 • Människan är kött och blod, en skapelse och produkt av naturen och en del av kretsloppet men massmedia säger ingenting om att sköta kosten för att upprätthålla ett bra immunförsvar eller att undvika alkohol som forskningsrapporter visar på många sätt ökar riskerna att få covid-19 och dessutom att få blodproppar. Var är den kampanjen för att få människor att förstå? Källa: IOGT-NTO.
 • Varför har samtliga läkemedelsbolag friskrivit sig ansvaret för allvarliga biverkningar som dessutom kan bli kroniska? Exempel: Pfizer
 • Höginkomsttagare och företagsjättar har helt plötsligt blivit humana och vägrar att gå före i vaccinationsköerna, vilket slår mig som en smula märkligt. Vadan denna ödmjukhet helt plötsligt?

 

 • I media har det bara talats om fördelarna med vaccinering men inget om nackdelarna.
 • Jag har aldrig, och kommer aldrig att ta droger för att alla andra gör det och att det framställs som häftigt eller blir en grej att visa upp på sociala medier. Hur häftigt det än är.
 • Många tänker solidariskt, att de vaccinerar sig för att inte sprida det vidare. Men anledningen till att människor vaccinerar sig har  troligtvis fler orsaker såsom av hajpen, av propaganda, av grupptryck, rädsla, blindt förtroende för vad ”majoriteten av experter” förmodligen trodde (förutsatt att de alla studerade allt på djupet och var helt objektiva, vilket är mycket tveksamt) och som också var rena gissningar. Det är därför det finns testperioder så att man kan se resultaten och riskerna men nu kör vi raka rör!
 • Summan av kardemumman. Kortfattat är detta det största medicinska experimentet i den mänskliga historian.
 • Vi pressas på olika sätt till att injiceras, vilket bryter mot medicinsk etik och grunden för det demokratiska samhället.
 • Om du skulle göra en lista med för- och nackdelar (risker) med att ta vaccinet, hur skulle den listan se ut?
 • Har du kollat vaccintillverkarnas historia och hur deras tidigare vaccinationsprogram sett ut? Är det förtroendeingivande? Källa: humanismkunskap.se
 • Vi måste också komma ihåg att sjukvården i många länder inte är så långt utvecklade, samt att statistik inte förs i lika stor omsträckning som i exempelvis USA och Sverige.
 • Jag har lagt ner dagar och timmar på att leta fram all information från oberoende media. Hur mycket tid och energi har du lagt ner?
 • Har du redan tagit något av ”vaccinerna”? Då hoppas jag att all information, alla dagar och alla timmar jag har lagt ner är fullständigt fel. Att alla hundratusentals människor som protesterar världen över har fel. Att alla läkare, forskare och experter som uttalar sig mot detta har fel. Jag önskar detta mest av allt och av hela mitt hjärta.

 

Antal vaccinerade i Sverige 2021-04-27: 3 019 266
Till och med 2021-04-21 har det totalt inkommit och registrerats 24 580 rapporter om misstänkta biverkningar för de vacciner som används mot covid-19 i Sverige. Det märkliga är att det finns bara ett fåtal biverkningar i deras lista, och samtliga är lindriga. Detta överensstämmer inte med databasen EudraVigilance. där det rapporterats tusentals allvarliga biverkningar.
Källa: folkhalsomyndigheten.se och lakemedelsverket.se

Vidare frågor om vaccinering och vaccinet? Krisinformation.se

138390cookie-check25 frågetecken inför min eventuella vaccinering