Sista inlägget om covid-19 (och demokrati)

Alla är väl vid det här laget trötta på tjatandet om covid-19, likväl jag. Men samtidigt känner jag att det är mitt ansvar som medmänniska att ge en syn på den andra sidan av myntet. En bild som definitivt inte ges av massmedia.

Först och främst undrar jag, trodde vi blint på politiker och media innan pandemin? Jag för egen del var redan då tveksam då det upprepade gånger rapporterades månader försent, saker som jag via andra media redan visste. Tidningsdöden är sedan länge ett självklart faktum, vilket innebär att de måste sälja sina rafflande nyheter på annat sätt. It´s all about the money. Samtidigt är det skönt för alla människor att ha något gemensamt att prata om, inte sant?

Visste ni att det denna gång inte är vanliga vacciner utan mRNA-varianter? Det har inte genomgått alla steg i tester som vanliga vaccin brukar göra vilket oroar många att det ska förändra människors DNA. Detta är enligt expertis felaktigt men det sägs också att fullt friska människor inte behöver ta något vaccin mot covid-19 då immunförsvaret klarar av detta angrepp.

DID YOU KNOW 99.8% OF PEOPLE SURVIVE COVID19?

Vad är problemet då? Ironiskt nog firas demokratin just nu och fram till 2022 bland annat av den svenska regeringen, men om man ser till tillvägagångssättet som många nationer har hanterat pandemin kan man verkligen undra. Jag vågar påstå att Sverige har kommit väldigt lindrigt undan då det i andra länder har hanterats mycket mer brutalt. Allt i folkhälsans namn. Människor vägras vård för att de vägrar ta ett covid-19test, föräldrar som blir vräkta till marken och nedbrottade av polisen samtidigt som deras barn står och gråtandes ser på. Fester och sammankomster som blir nedsprayade med tårgas och människor som blir nedslagna av polisstyrkor.
Problemet är att om du inte vaccinerar dig kommer du heller inte att få vara med i samhället. Därav ska digitala vaccinationspass utfärdas och utan detta blir du exkluderad. Med andra ord, ännu mer polarisering av folkgrupper och jag har sagt det hundratals gånger, att enade är vi starka, splittrade vi falla. Med sådana bestämmelser och restriktioner kan vi absolut tala om totalitärism och döden för demokratin och mänskliga rättigheter. I bland annat Nederländerna och Kanada hålls människor inlåsta, misshandlas på gatorna och förföljs. Civiliserade och moderna länder med vad som syns, ett väldigt brutalt styre. Ska det föreställa demokratier som värnar om människors välmående?

Expertisen säger: Dr. Michael Yeadon med många års yrkesverksamhet inom bland annat epidemiologi och som satt som verkställande direktör i styrelsen för Pfizer säger rakt ut att han motsätter sig regeringars åtgärder, att de har varit helt orealistiska och att friska människor absolut inte behöver vaccinera sig. Han har flertalet gånger velat ha en debatt och diskussion om detta, bland annat med WHO, men blivit ignorerad. Covid-19 är lite värre än en vanlig influensa och att människor med allmänt nedsatt hälsa tyvärr kommer att dö, men att de ekonomiska konsekvenserna på världsekonomin tyvärr kommer att ge katastrofala följder för miljontals människor – helt i onödan. Dr. Michael Yeadon säger också att slaget i Storbrittanien nu är förlorat och att han är på väg att flytta från landet då han befarar att det totalitära styret kommer att bli ännu hårdare.
Annan expertis säger också att vi kommer att se massdöd inom de närmaste 5 åren, orsakat av massvaccineringen som nu sker. Det måhända vara sant, och vi ska också ha i åtanke att vår värld är överbefolkad.

Rapport från EU. Enligt EU själva och deras offentliga sida Eudravigilance som rapporterar om befolkning i EUs problematik av bland annat mediciner och vaccineringar, dit myndigheter och läkemedelsföretag rapporterar in, och som också rapporterar om skador och dödsfall när det gäller covid-19, finns det en hel del intressant läsning om samtliga aktuella vacciner. Siffror som aldrig nämns i media.

Var är debatten? När hundratusentals människor världen över protesterar, inklusive läkare och forskare, varför finns ingen debatt om ämnet? Jag trodde (i min enfald) att alla sidor ska komma till tals i en demokrati.

  • Läs även: https://www.dn.se/sverige/cecilia-wredberg-smittades-trots-tva-doser-vaccin-ordentliga-symtom/
  • A 113 page pdf full of information from frontline workers & the VAERS – https://drive.google.com/file/d/1YK0JR_lFy88Zu3rcC3L5NvL_Xr3ib6zY/view
  • Ska du ta vaccinet? Ställ dig dessa frågor innan du gör det: https://off-guardian.org/2021/02/15/5-questions-to-ask-your-friends-who-plan-to-get-the-covid-vaccine/
  • Ett grundligt test av olika ansiktsmasker: https://www.technocracy.news/masks-are-neither-effective-nor-safe-a-summary-of-the-science/

Slutligen: Är du eller jag experter i detta ämne? Är massmedia och politiker experter i detta ämne? Troligtvis inte, men vi måste våga vara kritiska och inte svälja allt vi blir matade. Vi måste acceptera människors olika val utan att bli våldsamma. Håll avståndet bara! För oavsett vad du tycker och vilka råd du ger en annan människa, så kan ditt råd faktiskt avgöra liv och död för en medmänniska. Hur många människors liv vill du ha på ditt samvete om ditt råd har visat sig vara helt fel?

138290cookie-checkSista inlägget om covid-19 (och demokrati)

2 tankar på “Sista inlägget om covid-19 (och demokrati)”

  1. Läste att något landsting ålagt vaccinationscentra och vårdcentraler att de inte får tala om vilket vaccin man får. För de är rädda att folk skall lämna återbud eller vända i dörren om de får veta att de skall få något vaccin som har fått negativa rubriker.
    Sant eller falskt, men nog låter det ganska cyniskt mot de som är rädda.

    • Ja, eller hur? Självklart är alla rädda om sina jobb, men att på alla sätt få folk att ta ”vad som helst” bara det blir gjort låter väldigt tveksamt. Undrar om det blir ännu mer ”vi och dom” framöver. Exakt vad vi inte behöver i så fall.

Kommentarer är stängda.