Ett klipp alla borde se

Ja jag vet att jag har refererat till detta klipp tidigare men det är så viktigt att det bör upprepas. Speciellt i dessa tider, med den högaktuella pandemin av covid-19. Trogna läsare vet att jag har lagt av alkoholen sedan 2 år tillbaka (vem räknar egentligen?) och när dessa forskningsrön har uppkommit bör det i folkhälsans namn synas ordentligt. Varför lyfter inte Folkhälsomyndigheten denna problematik?

Hur som helst, detta klipp bör ses av alla. Speciellt av de som på ett löjligt sätt ställer sig i den lika löjligt långa kön utanför Systembolaget för att absolut få sig sin dos gift. Som dessutom visat sig vara en utmärkt grogrund för covid-19. Att dessutom människor mår dåligt under isolering är illa nog men till och med Systembolaget själva skriver att alkoholintag ofta förvärrar situationen ytterligare.

Klippet är nästan en timme långt men oerhört informativt och kan vara det viktigaste klipp du någonsin ser.

138000cookie-checkEtt klipp alla borde se