Vaccin eller inte? Det är frågan (2)

Protester världen över, även i Sverige, mot den mer eller mindre påtvingade vaccineringen och restriktioner som påverkar människor på många sätt. Det är inte något tvivel om att denna s.k. pandemi har världsomfattande resultat.

Något som är intressant är det massiva antalet läkare, forskare, experter som har samlat sig för att protestera mot dels de olika vaccinen som de påstår är helt experimentella, men även mot regeringars hårda restriktioner mot sina befolkningar. Följande klipp lades ut på det oberoende forumet BitChute den 20 december 2020. Här listas även flertalet vittnesmål av vad som har hänt människor efter att de har vaccinerats, med bland annat experter som säger att detta är en global attack på människorasens DNA.

Det sägs också att tilltron på testerna (PCR) är vida överdrivna och att de många gånger är rentav felaktiga. Även WHO har gått ut med detta. Dock är den sidan numera försvunnen.Likaså uttalar sig University of California om samma sak. Public Health England har även de sagt att testerna är opålitliga och att gränsvärdet är satt alldeles för lågt samt att dödstalen var felräknade och att det gjorde en skillnad på över 5000 dödsfall färre. Flertalet experter säger att pandemin egentligen var över sommaren 2020. Vanligtvis testas vaccin under månader, ibland år, för att se att det dels fungerar men också är säkert.
Läs hela artikeln om kritiken mot PCR-testerna här.

Fler experter sluter upp i protesterna och hävdar att pandemin har tagit överdrivna proportioner. Den 10 mars 2021 gick ett offentligt upprop ut där det ifrågasätts varför expermintella vaccin används utan evidens att de verkligen fungerar, samt att riskerna för många folkgrupper är riskabla. De avslutar brevet med att dessa experiment på människor helt klart bryter mot Nuremberg Code, eller som vi känner till den, Nürnbergstadgan, som belyser brott mot mänskligheten. Även de mest inbitna propagerande för vaccin har börjat ifrågasätta pandemin och dess effekter. Geert Vanden Bossche PhD, är en internationellt erkänd vaccinutvecklare som har arbetat som chef för vaccinutvecklingskontoret vid tyska centrumet för infektionsforskning och som klart och tydligt säger att ha lockdowns med isolering var och är ett stort misstag, samt att människor med underliggande sjukdomar och dåligt immunförsvar alltid brukar slås ut först och att vi borde ha satsat mer på att uppnå flockimmunitet (något som också Great Barrington Decleration talar för). Äldre människor däremot har oftast ett härdat immunförsvar och de borde egentligen ha varit bland de sista folkgrupperna att vaccinera. Inslaget är från 6 mars 2021.

Immunförsvaret måste härdas, det har jag ansett från början, och det är vad experter på vaccin också säger. Om grundhälsan är bra och det allmänna försvaret är i gott skick kommer man alltid att ha de bästa förutsättningarna att överleva även en pandemi. De vaccin som har gjorts i all hast har dels inte hunnit testas ordentligt, samt att det är speciellt inriktat mot covid-19 – och inte mot andra saker, såsom den årliga influensen m.m. Virus muteras naturligt och därför finns det aldrig 100% skydd. Grundläggande medicin lägger fram fakta på ett enkelt sätt, att antikroppar mot ett nytt virus, framkommer efter exponering, vilket logiskt nog betyder att isolering och överdriven renlighet snararare kan ha en motsatt effekt och att man blir allt mer mottaglig för inte bara covid-19 utan mycket andra saker. Lösningen finns i problemet.

Kosten gör skillnad. Det har sedan mars 2020 diskuterats om D-vitaminets roll i kampen mot covid-19 och expertisen är entydig, att detta är ett viktigt skydd mot inte bara covid-19 utan mot alla typer av attacker mot vårt immunförsvar. För vitamin D är inte enbart en vitamin utan även ett hormon som påverkar kroppens celler och definitivt gör en skillnad när det gäller immunförsvaret. Professor Roger Seheult förklarar i ett klipp daterat 10 december 2020.

Personligen tar jag kosttillskott med bland annat vitamin D, men jag exponerar mig även för naturligt solljus och försöker få så mycket frisk luft som möjligt. Jag ser till att äta mångsidigt med fokus på antioxidanter- bär, frukt, grönsaker – jag dricker vatten och äter fet fisk för att hålla rekommenderade nivåer av nyttiga fetter. Detta gör jag varje dag. Samtidigt håller jag avstånd till människor, såsom jag alltid har gjort av ren hänsyn. Jag försöker att få en någorlunda jämn dygnsrytm och ordentligt med sömn, minimalt med stress (som märkbart försämrar immunförsvaret) samt ingen alkohol som enligt forskningsrapporter har ett starkt samband med försvagat immunförsvar. Att skydda sig med visir, munskydd och överdriven renlighet är enligt alla experter ett bra sätt att försvaga sitt immunförsvar.

Mörkar verkligen media den verkliga situationen? Personligen följer jag inte nyhetsrapporteringarna längre och jag är nog inte ensam om att ha tröttnat på att hela tiden få höra om covid-19. Men jag har reagerat på det lilla jag har hört, att det rapporteras bara om smittade (men ingenting om hur opålitliga testerna är) men inte lika mycket om dödsfall. Inte heller har jag hört några jämförelser mellan årliga influenser eller andra pandemier. Men om man orkar söka efter information själv, vilket finns helt öppet för alla att läsa, kan man inte bli annat än fundersam. Den amerikanska regeringen samlar in rapporter om negativa hälsohändelser som följer administreringen av ett vaccin. Denna databas, kallad VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) är tillgänglig för alla att använda. Statistik från 11 mars 2021 visar att 1739 dödsfall har inträffat efter vaccinering mot covid-19.

I jämförelse, hur illa är det egentligen?

Ur en artikel på Newsner, daterat 18 mars 2020 kan vi läsa:

Christer Nilsson som är medicinsk historiker jämför siffror för de senaste smittsamma virusutbrotten och deras dödlighet med spanska sjukan.

  • SARS-CoV (2003): 800 döda. En akut smittosam lunginflammation orsakat av coronaviruset (södra Kina)
  • Svininfluensan, A H1N1 (2009): cirka 200,000 döda.
  • MERS-nCoV (2012-2020): 866 döda. Middle East Respiratory Syndrome. Orsakat av ett coronavirus. Har blossat upp allt emellanåt i regionen.
  • Ebolav (ssRNA)-virus (2014-2016): 11,325 döda. Blödarsjuka i Västafrika.

Alla (utom svininfluensan) är officiella siffror. Källa WHO.

Men sättet att dokumentera dödsfall, oavsett covid-19 eller ej, har sina brister. Läs mer om det på Läkartidningen i en artikel från 30 april 2020. Självklart spelar massmedia på dessa strängar, av den enkla anledningen att de vill ha fler läsare, lyssnare och tittare. Om man vill jämföra och förhoppningsvis bli lite klokare kan man läsa på Zenzafactas hemsida där parelleller dras mellan såväl farsoter, pandemier och allmänna dödstal i Sverige. Inlägget är från 19 mars 2021.

Statistiken är ganska vilseledande. Speciellt som att vissa länder har en ganska bristfällig sådan och att underliggande sjukdomar mycket väl kan vara anledningen till dödsfallet, men att påfrestningen av covid-19 kan ha varit droppen som fick bägaren att svämma över, så att säga. Så jag gjorde en jämförelse med totala dödsfall i Sverige mellan åren 2000 och 2020, då det är flertalet experter som menar att det är där vi borde titta och inte anta att viruset är orsaken till dödsfallet i sig.

Se också den svenska forskningsrapporten som visar att risken att attrahera covid-19 ökar med upp till åtta gånger om man konsumerar alkohol. Samtidigt belyses problematiken med lockdowns och den negativa effekt den får på både människor och samhälle. Enligt forskning belastar alkoholens effekter sjukvården mycket mer än bara covid-19.

Hur tänker jag själv göra? Jag kommer absolut inte ta vaccinet när jag blir erbjuden utan vänta till åtminstone juni månad. Det har då gått ett halvår sedan den första vaccineringen i Sverige och vi borde ha tillförlitliga fakta med statistik för att visa att det är ofarligt. Jag tar inte första bästa skit jag blir erbjuden. Jag kommer att fortsätta äta så som jag gör idag och se till att min kropp får vad den behöver för att upprätthålla ett bra immunförsvar, samt undvika alkohol. Däremot är jag inte säker på att jag kommer fortsätta arbeta hemifrån då det försvagar immunförsvaret. Dock gillar jag det då det har tagit bort stressen i mitt liv och mina blodsockervärden är bättre än någonsin. Jag sover och äter när jag behöver det och emellanåt jobbar jag men ser också till att jag får tillräckligt med egentid. Det känns som att livet äntligen är i balans.
Isoleringen har självklart påverkat mig också och jag har numera alldeles för mycket mörka tankar och alldeles för ofta. Jag gjorde nyligen ett MADRS-test som tydligt visade att jag nu har svår depression. Därav kommer jag fortsätta att ha både digitala som verkliga möten. På avstånd förstås. Men överlag vågar jag påstå att jag har en alldeles utmärkt balans i livet. Yin och Yang. De stunder jag har av mörker och jag inte ser någon anledning att gå ur sängen har förvisso blivit alltmer vanliga men jag antar att de förr eller senare passerar. Som allting annat.

137870cookie-checkVaccin eller inte? Det är frågan (2)

2 svar på ”Vaccin eller inte? Det är frågan (2)”

  1. Lite tankar om sista stycket i ditt inlägg. Jag kommer att vaccinera mig då jag blir erbjuden, nu har jag kommit in i Fas 2 så jag hoppas det inte är allt för många veckor kvar. Jag hoppas att kunna börja träna på gym igen under eftersommaren, kanske börja vara lite mer social och på nåt sätt vara med i ett sammanhang. Förstod att du jobbar hemifrån, det kan nog vara klokt. Att vi blir väldigt låga, trötta och deprimerade på denna isolering och detta tillstånd om än i olika grad beroende på person känner vi nog alla mer eller mindre, men det gäller att inte slappna av och ge upp.

    • Ja jag är tvungen att besöka HG emellanåt och åtminstone ha lite bra diskussioner online, därav att jag är med i hela 4 språkcaféer och i en annan grupp där vi snackar konst. Det betyder mycket för ens välmående, speciellt som deltagarna i språkcaféerna alltid är så glada och tacksamma att man ens dyker upp.
      Angående vaccineringen har jag pratat med några som har tagit första dosen och de verkar må bra. Det var dock inte Zenecas. Det aktar jag mig för…men med min tur får jag väl någon efterbliven slatt som lokalvårdaren har moppat upp 😀

Kommentarer är stängda.