Väldigt intressant om integritet och Big Tech.

Denna man gör en väldigt intressant och lättförståelig sammanfattning av Big Tech och vilka faror det medför för alla som nyttjar sociala media samt Google i synnerhet. Väl värt att se! Rob Braxman Tech har massor av intressanta klipp angående säkerhet och integritet på nätet.

Sedan måste jag hålla med honom, att bekvämligheten kommer att ta kål på oss. Själv använder jag Tal-till-text på mobilen och vet att jag borde sluta. Samtidigt som det känns som att jag talar för döva öron om detta och att ingen bryr sig. Men skrattar bäst som skrattar sist, som det sägs.

Se också ”Nothing to hide?” som ju oftast är argumentet för att fortsätta med bland annat Facebook och Google. Internet is forever.

137330cookie-checkVäldigt intressant om integritet och Big Tech.