Varför män bör lämna dejtingsajterna

Är dejtingsajter något att ägna sig åt och kan man verkligen finna sin kärlek där? Efter flertalet inlägg i youtubekanalen Better Bachelor är svaret enkelt; absolut inte.

Kanalen tar upp fakta, statistik och medias skriverier angående relationer, hur samhället behandlar män och kvinnor, tar upp forskningsrön med mycket mera. Väldigt logiskt och snyggt presenterat och jag har följt BB i cirka ett halvår nu. Detta har medfört att jag  ganska snart tog bort alla mina konton på dejtingsidor och kort beskrivet, jag har lagt alla förhoppningar om att finna den rätte åt sidan. För dejting idag är en helt annan sak än det var för bara tio år sedan. Den moderna, godhjärtade kvinnan tycks vara utraderad – vilket bland annat har som konsekvens att männen ger upp och går mgtow – Men Going Their Own Way. Det är inte värt mödan längre och om man ser på människors kriterier på en partner idag är det rentav löjligt.

Hur som helst, jag rekommenderar er varmt att spana in kanalen Better Bachelor där framförallt unga män har massor att lära. Även jag och det enda jag önskar är att jag hade vetat detta för många, många år sedan.

 

136840cookie-checkVarför män bör lämna dejtingsajterna