Ny musik med popgruppen Mackan n Matthew!

Mackan n Matthew popmusik Borås
Processed with VSCO with b5 preset

Hej! Mattias heter jag och musicerar i Boråsbandet Mackan n Matthew. Vi släppte idag (29/5) vår första av två sommarsinglar, Ta mig till tårar igen – ett känslomässigt berättande vi är oerhört stolta över och som det är direkt svårt att slita sig ifrån. Detta är låten till dig som varit i valet och kvalet mellan att vilja uppleva de där euforiska och bedövande stunderna av förälskelse och samtidigt vetat om hur fruktansvärt ont det kan göra att bli sårad.

Bakom det något missvisande gruppnamnet Mackan n Matthew gömmer sig syskonparen Anna & Marcus Claesson och Daniel & Mattias Palm och vännerna André Sveningzon och Johan Walter. Med ett utvecklat sound, fängslande texter och inte minst Anna Claessons unika sångröst har bandets omisskännliga svenska vispop vuxit i popularitet och nått djupt i publikens hjärtan.

Sagt om Mackan n Matthew:

Drömmar är en väldigt vacker vispoplåt. Anna Claessons röst och det där pianot alltså … man fastnar direkt. Det är så fint att man ryser” (Musikbloggaren Rockfarbror)

Vackra stämmor, egensinnigt driv och tydligt fokus på texter och budskap gör Mackan n Matthew till ett av de mest intressanta banden från Sjuhäradsbygden just nu (Sommartorsdagarnas skribent)

 

Vi vill så gärna att denna låt ska få all den uppmärksamhet vi tycker den förtjänar, så tveka inte att kontakta oss om ni gillar det ni hör och vill skriva om oss, låten eller vår musik i stort!

Hälsningar Mackan n Matthew, genom Mattias

Länk till låten på Spotify: https://open.spotify.com/track/2yti3Sffw4vLAA71kKtBlL?si=n7iLE9svQsOkrVMQmNhOLw

Kontaktuppgifter:

mackan-n-matthew@hotmail.com
0738022708
Spotify: Mackan n Matthew
Instagram: @mackannmatthew
Facebook: Mackan n Matthew
———————————-
Helt underbar röst av Anna och jag fullständigt älskar texten. Bra jobbat av Mackan n Matthew och resten av gänget!
Stöd kulturlivet i Borås med omnejd genom att gå med i Kulturtörst! Vi finns på Facebook och Webben.

134290cookie-checkNy musik med popgruppen Mackan n Matthew!