Tandamalgam med kvicksilver fortfarande ett problem(?)

 Det var som tusan. Det verkar som att amerikanarna fortfarande lagar tänderna med amalgam. För de av er som inte vet vad amalgam är så är det en blandning av kvicksilver och flera andra metaller och förbjudet som tandamalgam i Sverige sedan 2009. Att amalgam inte är nyttigt har väl de flesta svenskar redan hört, men med tanke på hur effektivt kvicksilver är, i mycket små doser, i att bränna nervtrådar i det centrala nervsystemet (och även förstöra njurarna) så kanske detta också kan vara en förklaring till att så många får bland annat MS och alzheimers? Skadorna är nämligen nästan identiska.

Vissa påstår att andra sjukdomar m.m. också kan kopplas till tandamalgam med kvicksilver.

Bland annat ADHD, glutenintolerans, allergier, uttröttningsproblematik, sömnproblem, depression och ångest vilket tydligen är ett gigantiskt problem för bland annat amerikanska barn idag. Frågan är; eftersom kvicksilver inte bara är ett grundämne utan även ett starkt gift, hur länge stannar det kvar i en människas kropp?
Om man googlar lite ser man att kvicksilver i sig är flytande i normal rumstemperatur, men att det hårdnar vid legeringar, alltså blandningar med andra metaller. En expertgrupp med uppdrag från WHO konstaterade 1990 att tandimplantat hade visat sig läcka kvicksilver då det förångas och att 80% av ångorna drogs in i kroppen via andningen. Tar sig förgiftningen, kvicksilvret, vidare till nästa generation via fortplantning och kan detta vara en förklaring till varför så många nuförtiden får både diagnoser och sjukdomar samt att det tycks gå ner i åldrarna?
Enligt prover tagna på foster hos mödrar med tandamalgan är det skrämmande höga halter av kvicksilver.

tandamalgam kvicksilver förgiftning generationer diagnoser

Min poäng är att jag hellre håller mig till sådana saker jag känner till och vet fungerar, istället för att svälja rekommendationer från varken andra människor eller staten som kan visa sig vara rakt av dödliga. Vilket lockar mig till att berätta om hur tobaksindustrin en gång i tiden försäkrade alla att rökning var totalt ofarligt. Eller hur fantastiskt eternitplattor var som byggnadsmaterial. Eller kanske, ja möjligtvis, 2-5G nät och andra trådlösa lösningar och varför är det så svårt (lyckades inte själv) att finna innehållsdeklaration på vacciner?

Just saying.

133450cookie-checkTandamalgam med kvicksilver fortfarande ett problem(?)