Goodbye Tinder

Jahapp, det blev som vanligt. Ingenting alls.

För er som inte vet vad Tinder är:

Tinder är en platsbaserad dejtingapp (via Facebook och Instagram) som underlättar kommunikation mellan ömsesidigt intresserade användare att chatta om de matchas. Tinder är en ”swipe”-app där användare använder en svepande rörelse för att välja mellan bilder från andra användare. Om man drar åt höger på en bild, finns potentialen att man matchar med någon, men om man drar åt vänster på en bild fortsätter man till nästa användare. Genom att använda GPS-funktionen i mobilen kan Tinder koppla ihop användare genom deras geografiska position.

Det dröjde länge innan jag testade Tinder. Dels för att det verkade för ytligt men till slut fick jag självförtroendet att testa appen. Jag tog några schyssta bilder och skrev en presentation:

Trygg, ärlig o stabil. Spontan o kreativt. Filosofisk o kulturell men som gärna tar en öl emellanåt, mekar eller diskuterar psykologi. Ordnörd o ordtrixare. Skriver. Tycker om barn och djur men har inga egna. Tycker jag har ganska bra koll på vad vett, etikett, manlighet och romantik är. Har insett att livet är kort o att vi borde ge varandra mer uppskattning. Smått kantstött men skallen är det inget fel på!
Citat: Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
1.74 m. ö. h (eftersom det verkar vara jätteviktigt)

Jag vet inte vad ni tycker men de jag har visat detta för har tyckt att det var jättebra. Resultat? Noll och intet. Samtidigt som flertalet av det motsatta stönet skriver i sina presentationer att de söker en djup kille med humor (vilket jag iofs aldrig har trott på) och som däremellan vågar hålla i en skruvmejsel.
På Tinder kan man inte meddela någon annan förrän man har fått en match, vilket innebär att min existens blev väldigt tom och nu, efter två veckors swajpande, ger jag upp. Jag avinstallerade Tinder idag och skiter fullständigt i detta nu.
En vän till mig sa, och det är inte första gången jag har hört det, att när man söker som minst, ja då händer det. Därom tvista di lärde men för egen del väljer jag att lägga ner totalt. Inga förhoppningar alls. Det blir lugnast så.

Dejtinsajter i all ära för de det fungerar för men jag fortsätter vara starkt skeptisk.

130880cookie-checkGoodbye Tinder

3 tankar på “Goodbye Tinder”

  1. Tinder har jag ingen uppfattning om. Men av helt andra anledningar raderade jag mitt facebookkonto för ca 10 dagar sedan. Obs, raderade, inte avaktiverade. Ha de gott!

    • Helt rätt, det är mycket dravel där som man gott klarar sig utan.
      Gött o se dig idag förresten. Är det ju iofs alltid 🙂

Kommentarer är stängda.