Tiden är ute.

Nu har tio år gått sedan jag började blogga. Det har varit en hisnande resa med många inslag av roliga stunder där har jag lärt känna många fantastiska människor och fått många glada skratt, insikter och nya kunskaper om allt mellan himmel och jord. Något firande blir det inte pga bristande intäkter.

Arbetet har också varit tungt och emellanåt dyrt främst när det gäller tekniska lösningar och säkerheten för läsarnas skull. Den värsta perioden var för bara några år sedan då ryska attacker av någon anledning skedde dagligen, men som jag tack vare fantastiska Binero fick stopp på. Jag kunde lagt ned och gett upp, men jag kämpade vidare.

Med andra ord, jag har lärt mig oerhört mycket. Även om marknadsföring och dess bransch fula trick, som jag försökt lära ut till mina läsare, samt om hur man ska skydda sig på nätet. Det har varit roligt, speciellt som jag också fått utlopp för min humor och kreativitet på så många sätt.

Men efter tio år är det dags att avsluta, vilket är något jag har funderat på alldeles för länge. Jag tar en paus på obestämd tid och startar upp nya projekt. När, var och hur avslöjar jag vid senare tillfälle och likaså vad som kommer att hända med andersfrihamn.com

Tack till alla som har varit med under resan. Hoppas jag fick er att dra på smilbanden en aning och förhoppningsvis emellanåt tänka efter ett extra varv.

Klart slut från Anders Frihamn

129410cookie-checkTiden är ute.

2 tankar på “Tiden är ute.”

  1. Bra där Anders. Man behöver trycka på ”reset” ibland.
    Starta om med nya inriktningar och nya tankar om hur och var ens plats i cyberrymden skall vara.
    Det skall vara kul och man skall göra det med glädje och inspiration när man är ute på nätet. Börjar man känna tvång eller olust, då lägger man ned.

    • Jepp, ungefär så. När läsarna finns men ingen, ja utom du då 🙂 engagerar sig och det bara är gulliga struntsaker som tycks spela någon roll, då blir man trött. Det som verkligen spelar roll negligeras. Därmed dags att helt byta inriktning till något som verkligen intresserar mig. Vi får se hur jag gör men jag har några ideer. Jag hör av mig till dig när allt är upplagt och klart.

Kommentarer är stängda.