Drömmar: Att hångla med fel kvinna

Tänk så konstiga drömmar man kan få under lilla tuppluren. Följande dröm var bara konstig så jag ska inte ens försöka tyda den.

Ett dunkelt sovrum varav jag halvsover i en dubbelsäng. Jag vänder mig om och där ligger en bekant kvinna, modell större, och jag råkar hamna med ansiktet alldeles för tätt inpå hennes. Detta tolkar hon såklart som att nu är det dags!

Själv är jag inte intresserad och jag försöker vända mig om igen, men är fast i hennes dels juck och dels hennes byst. Men på något sätt lyckas jag vända mig om men snabbare än jag hade planerat så jag hamnar väldigt nära sängkanten. Jag ser min chans och låtsas glida ner på golvet och under sängen där jag träffar…brorsan!

Självklart frågar jag honom vad tusan han gör under min säng, varav han svarar något jag inte minns men hur som helst, han visar mig en tidning av något slag och sedan försvinner han igen. Eller ja, han kröp tillbaka varifrån han kom ifrån och av någon anledning tog jag mig upp på sängen igen. Kanske för att be om ursäkt eller för att förklara för kvinnan att jag inte var intresserad.

Där kommer det som jag kanske borde tolka, nämligen att hon hade tagit fram små presenter och lagt över hela sängen, som ett slags muta kanske, var helt underbar eller så fyllde jag år. Jag minns inte. Ännu märkligare var att presenterna var i överlevnadstema. En kamouflagefärgad kikare som tydligen var jätteavancerad, varpå istället för att säga ”tack, men” så började jag ställa dumma frågor om hur bra zoomen var och om den var infraröd för att kunna se i mörkret.

Vart brorsan tog vägen eller vart han kom ifrån fick jag aldrig veta…

127560cookie-checkDrömmar: Att hångla med fel kvinna