Syskonbandet Liliac släpper sitt första album

Eftersom jag skrev om dem för en tid sedan och blev så imponerad, måste jag självklart också pusha för deras första album som släpps i USA den 25 januari. Allting mixat och redigerat av deras pappa.

Dessutom något som jag aldrig tidigare har sett, nämligen ett videoklipp där de presenterar alla låtar samt vad de betyder för dem. Jag som är ordnörd tycker självklart detta är jättekul!

Så gott som alla 6 spår är riktigt tunga, med stora influenser av klassiska hårdrocksband såsom Black Sabbath, Dio, AC/DC m.fl och om man gillar klassisk old school metal så är Liliac perfekt. De har också lyckats oerhört bra med sina texter och budskap, varav titelspåret ”Chain of thorns” har blivit en klar personlig favorit. Att videon även visar Melodys passion målning är ju en extra kul detalj. Flera av låtarna tar lite tid att lyssna in sig på, men det är ju också ett kännetecken för ett odödligt album. Snyggt jobbat, verkligen.

T-shirt m.m och självklart även albumet kan man förhandsbeställa från deras hemsida www.liliacband.com där det också går att få det signerat av samtliga bandmedlemmar.

127230cookie-checkSyskonbandet Liliac släpper sitt första album