Stora förändringar på sidan

I denna månad kommer en hel del att förändras på sidan, bland mycket annat kommer det att bli medlemskap för 80 kr/år vilket i min mening är barnsligt billigt.

Medlemsskapet kommer att vara tryggt och säkert tack vare SSL-certifiering som jag just nu försöker installera och sidan är numera även kodad i HTTPS. Inga personuppgifter kommer att säljas vidare och kan tas bort på kunds begäran, dock ej under pågående och betald prenumeration.

Trenden ligger numera på snabba media och videoklipp och det har jag också tänkt satsa på mer framöver. I vilken form får vi se. I skrivande stund vet jag inte exakt hur detta nya system kommer att fungera rent tekniskt, det får vi helt enkelt upptäcka utmed vägen.

Förändringar:

 • En ny frontsida ska skapas, vilket kommer att vara en statisk sida där man vidare kan klicka sig vidare till sin medlemssida och även se vad som är senast uppdaterat.
 • Kategorin ”TV” kommer troligtvis att utgå då jag inte har någon tv och vill heller inte ha någon.
 • Däremot kommer mer att hända under ”Diabetes/Kost/Hälsa/Träning” där jag bland annat kommer att lära ut hur man enklast räknar ut näringsvärden i mat samt ha veckans tips angående matvaror, bär, frukter osv.
 • Sidan ”Bibel, tro och Religion” kommer att fortsätta vara gratis och jag kommer att fylla på den när det så blir.
 • Anders Frihamn på videosajten BitChute kommer att utvecklas mer, en mer professionell mick kommer att inköpas när jag har råd (kostar nästan 1000 kr) samt att jag även har tankar om att sjunga covers, antingen ensam eller ihop med någon eller några. Så det blir spännande. Tyvärr måste jag också inköpa en ny mobil med bra kamera då min nu har slutat fungera. Som ni förstår kostar det att driva en underhållande bloggsida.
 • Det är också planerat att mer ingående förklara hur man skyddar sig på nätet, både mobil och dator, men det är ingen prio just nu utan får komma när det känns bäst att skriva om det och det vet man aldrig när det blir. Troligtvis kommer jag att dela upp ”Blogg/Datorer/Internet/Videoklipp” så att någon eller några blir under medlemskap.
 • Sidan kommer att drivas som en hobby där huvudinkomsten blir donationer. I fråga om skatteregler ska överskott självklart deklareras.
 • Sidan ”När elektriciteten dör” kommer definitivt rustas upp, byggas vidare på och struktureras upp tydligare.
 • Facebook, Instagram och Twitter kommer att förbli som de är idag.
 • Kategorin ”Tankar/Betraktelser/Dagens fundering/Dagens plus & minus/Jämlikhet/Könsroller” är en riktigt grötig och rörig sådan så frågan är vad jag gör med den?
 • Jag har också funderingar på att införa något liknande Throwback-thursday med retro-feeling. Kanske i samarbete med någon.
 • En förslagslåda för förändringar, inslag, inlägg osv kommer att ordnas.

Som ni ser så kommer det hända en hel del inom den närmaste månaden. Tanken är att allt ska vara klart till den 26 januari då Anders Frihamn firar 10 år. Som jag ser det idag kan detta med medlemskap bli bra eller så får jag bevis på att allt jag skriver om och gör inte är värt någonting, vilket kommer att leda till ett avslut och nedläggning av sidan.

126230cookie-checkStora förändringar på sidan