Årets nyhetsbomb

Dags att uppdatera sig om omvärlden och läsa lite nyheter nu i slutet av året. Vi dyker ner i blaskorna och läser följande virrvarr:

mind control television brainwashing clipart

  • Polisen avlossar elchockvapen tre gånger oftare än väntat – Ja, är det inte chockerande? Men jag antar att de antingen har kontaktproblem, har dueller på sina firmafester eller så har de som har kollat statistiken inte fattat hur vårt land egentligen ser ut. Det är säkert obehagligt att bli zappad men bättre än att förblöda till döds efter att ha blivit skjuten av ett vanligt tjänstevapen. Zappa på, killar och tjejer i Polisen!
  • Insändare: Vi kastar 1800 ton tuggummin – Det här var ju en smårolig och ovanlig insändare och då menar jag att han eller hon har bemödat sig att faktiskt räkna på det. Själv tuggar jag knappt alls tuggummi och om jag gör det så slänger jag definitivt det aldrig på marken. Tänk på fåglarna som får detta i sina näbbar och till slut svälter ihjäl! Det vet i fåglarna hur ni är funtade i skallen egentligen…men hur som helst, bra insändare! Dessa tuggummikastande vandaler borde få smaka på Polisens elpistoler, tycker jag.
  • Grönt ljus för tunnel mellan Danmark och Tyskland – Ja där har minsann SRs reporter gjort djupgrävande journalistik, men det jag fastnade för i artikeln var att detta har varit ett långvarigt projekt, påbörjat redan 2007. Då har de inte jämfört med Sverige och tiden det ska ta att bygga en sträcka med höghastighetståg, som nu har debatterats och lovats om i åtminstone 8 år om inte längre? Eller för att ta något mer lokalt – Sjöboleden i Borås började diskuteras 40 år innan den blev klar! Elpistol på de ansvariga, tycker jag.
  • Tre kor blir en – ny ras kan bli exportsuccé – Vad gör bonden Olsson i sin ladugård hela dagarna? Ja, idag kan han mycket väl genmodifiera kossor av allt att döma. Fem myror är fler än tre kossor…eller en. Kan någon ringa Magnus och Brasse så att vi får någon ordning på detta?
  • Myndigheter fortsatt stängda – oro bland anställda – De i USA offentligt anställda är oroliga nu när lönerna fryser inne, men inget ont som har något gott med sig. För nu kanske de äntligen fattar att deras chefer och överordnade egentligen skiter högaktningsfullt i hur det går för Mr. och Mrs Smith. Kanske det är de svenska folkvalda politikerna som har gett dem idén att inte samarbeta och samtidigt ta ut full lön? Härligt att svenskheten återigen blir internationell! Återigen ett användningsområde för Polisens elpistoler…
    Den där muren som Trump har pladdrat om så länge kanske kunde användas till andra saker, såsom inhägna politiker eller åtminstone sättas varningstexter på? Nej, tacka vet jag Putin som åtminstone får saker gjorda. Ingen dyr mur som han vill att grannarna ska betala utan ett hederligt stängsel, det är grejer det!
  • Illegal sophantering – lönsammare än knark – …och återigen, Sverige har ingen regering och politiker som beter sig som småbarn. Med andra ord, byt bara ut ordet ”knark” mot ”politiker” för de har ju ändå ingen klimatpolitik att tala om.
  • Lärare slog elev i ansiktet två gånger – ville undervisa om Jesus – Det här är ju så absurdt att det blir kul. ”Smack! Och nu, vänd andra kinden till ska du få en feting till, lille pajk, ja halleluja…”. Men om man tänker efter, Sverige har ju en väldigt kristen bakgrund och det förklarar självklart varför det är fight clubs och misshandel på McDonalds på Gågatan varje helg. ”Vi, som goda kristna, tänkte bara viga hedningen i Coca Cola, ge honom en McOblat, sparka honom i skrevet så han knäböjer för Herren och sedan avsluta ceremonin med en rejäl handpåläggning.”
  • Så miljövänliga är Borås bilister– Siffror från undersökningen och sammanställningen av ”Årets bilkommun” visar att jag äger 0,56 bilar, vilket ju var jätteroligt att få veta. Snacka om oväntad försenad julklapp. Frågan är, får jag själv välja vilken bil jag tydligen är delägare i?

Men nyhetsåret 2018 var trots allt även glada nyheter. Kanske jag ändå ska läsa mer nyheter för att hålla mig mer uppdaterad om vad som händer på vårt klot? … men vänta lite nu….i artikeln, varför är de bara sju och ingen av dem nämner Sverige?

Slutligen, Metros egna experter: Största trenderna 2019 – Huruvida dessa människor från tidningen Metro vet vad de talar om, har en kristallkula eller ej så måste jag nog ändå våga påstå att jag inte bryr mig ett jota om vilka artister som slår igenom. Inte heller om vilka som blir de hetaste idrottsstjärnorna. Och vad kommer vi ha på oss och äta? Min gissning är kläder och mat. Men jag kan ju ha fel. Vad som däremot kan vara riktigt intressant att veta är Viralgranskarens synpunkter där de utfärdar flera varningar om vad som troligtvis kommer hända under det kommande året. Dock blir jag lite förvånad att ingen av dem varnar för varken politiker eller regeringsformer.

126060cookie-checkÅrets nyhetsbomb