Varsågoda, detta ska ni få av oss.

Mera krogar och alkohol till alla över 18, trots att hjärnan inte slutar utvecklas förrän människan är 25. Att kostnaderna för alla de som inte kan hantera alkoholintaget kostar miljarder år efter år spelar ingen roll alls så länge vi får in skattepengar Pengar som är menade att gå till vår så kallade välfärd där dess grundpelare såsom sjukvård, utbildning, ordning och omsorg, SAMTLIGA går på sina knän.Samtidigt som politikerna oförskämt höjer sina löner år efter år. Att de inte SKÄMS! Så mycket för att vara representanter för folket och visa solidaritet. Fyfan säger jag bara. Att deras nya budget dessutom fyller fickorna ännu mer för de som redan har det tjockt och minskar inkomsterna för de som redan är utsatta…och de säger att de bryr sig om oss? Att de jobbar för folket? Haha ja det var ju rent ljug och vad gör vi svenskar åt det? Vi rycker på axlarna ännu en gång och tycker att tja, det kunde ju ha varit värre och vad ska vi kunna göra åt detta? De gör ju som de vill ändå.

Att ha ansvaret att styra ett land och dess ekonomi är ingen liten grej. Man måste ha fått ett förtroende för att kunna styra skutan åt rätt håll. Och ärligt talat, tycker den genomsnittliga svensken att det går åt rätt håll?

När människor slarvas bort i vårdköer, blir feldiagnosticerade med eventuell död att vänta för att pressen på både läkare och sjuksköterskor är omänsklig. Ingen orkar stanna kvar och de hjältar som ändå gör det, får omänskliga arbetspass, dåliga villkor och en svag lön.
Bra jobbat politiker!

Pensionärerna får det sämre, de som byggde upp vårat land och som i bästa tro och vilja, lade upp för kommande generationer att göra det bästa möjliga. De sitter ensamma hemma, isolerade och rädda för att utsättas för hemskheter. Utsatta och beroende av en vårdapparat som knappt fungerar. Vänandes på varje krona för att ha råd med mat och hyra och att unna sig något extra är för många otänkbart. Är detta att visa respekt och uppskattning för allt vad de har gjort?
Bra jobbat politiker!

våra barn får inte en bra utbildning då skolans värld är ett kaos utan dess like. För stora klasser, för få lärare, ungarna har ingen moralkompass eller vetskap om vanligt folkvett då det numera ska vara tillåtet att vara som man är, kunna ”sprida sina vingar” och ha en så fri uppfostran som möjligt där ingen ska få säga vad som ska göras eller inte. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för om din unge ska ha en fri uppfostran borde han eller hon väl knappast behöva växa upp i detta land där vi har lagar för allting? Din ouppfostrade unge (antagligen för att du själv inte gör annat än sitter med mobilen framför näsan spelandes något hjärntvättande skitspel) har lika rätt att störa för de som faktiskt vill lära sig något i skolan, som tvärtom. Om ungen vill skrika, gapa och kasta saker omkring sig, varsågod. Det finns en stor skolgård för det där de ungarna kan göra precis som de vill.
Bra jobbat politiker!

Det sägs att det är brist på poliser. Jag har inga siffror på det men jag tror detta kan stämma ganska bra. För i lilla Borås är det åtminstone ganska polisfritt. Eller snarare, brist på dem för de behövs verkligen, speciellt då krogarna stänger och alla ska ut och äta innan sista bussen hem, då det också varje helg blir ett jäkla liv och även bråk. Garanterat, och ni skulle häpna om ni fick höra allt som pågår här ute på gatorna, mitt i centrum, helg efter helg.
Att folk beter sig så är troligtvis ett resultat av delvis alkoholpolitiken, fri uppfostran och dessutom förtrycket, uppgivenheten att vi svenskar är så förtryckta av våra politiker, men att det inte finns något att göra åt saken. Det är bara att supa bort våra sorger. Med andra ord, poliser är bara en del av slarvsyltan, en pusselbit, men skulle absolut behöva bli fler. Inte för insatser men för stöd, hjälp och trygghet då de andra pusselbitarna i kakan har orsakat osäkra gator.
Bra jobbat politiker!

Public Service, nu snart på alla svenskars skattsedel och det profeteras att vi ska vara källkritiska och tacksamma för en oberoende media…och jag skrattar mig fördärvad. Är det faktiskt någon som går på det svamlet? Den statliga apparaten berättar vad de vill att vi ska höra, och nu ska de dessutom få miljarder sköna kronor till den ultimata hjärntvätten för att vagga in oss i en falsk trygghet.
Att massorna styrs som får av media är ingen nyhet. Folk tänker på propaganda som något från världskrigen, men vad säger att det inte görs även i fredstid och dessutom dagligen? Om människor någon gång skulle reflektera varför de tycker vissa saker skulle de kanske vakna upp och inse att de har blivit styrda till det. Av media i alla dess former men även av föräldrar som i sin tur också blivit itutade samma skit, och av skolans värld som självklart också är styrd och kontrollerad.

Själv har jag ingen tv och jag är glad över det. När jag någon gång råkar se på tv blir jag bara arg för vad är det för skit de prackar på folket? Själv tittar jag nästan ebart på oberoende media och hör hellre rapporter från människor, civila, som har varit där och som vet vad som egentligen händer. Dagens så kallade public service är helt klart 98% hjärntvättande skit som får oss att tro att vi ska unna oss saker, höja vår status, att något är inne just nu, att vi behöver en ny bil, nytt abbonnemang, flera mobiler och datorer av senaste sorten, försäkringar hit och dit, pensionssparande, ny soffa, nya prenumerationer….allt handlar om att andra vill ha våra pengar. Pengar som i grund och botten bara är något påhittat och som egentligen inte behövs. Du hjälper mig, jag hjälper dig, du behöver en hammare? Du får låna en av mig…är det inte så det skulle fungera på riktigt för att vi ska umgås, samarbeta, ha trevligt ihop och överlag vara sams? Men det är vad teve gör med människor, det separerar oss och får oss vilja ha påhittade saker till ingen nytta alls. Och detta ska staten stå bakom för att elda upp kommersen och kapitalismen ännu några steg. Låt oss slå ett nytt rekord för julhandeln ännu en gång och sätt datumet för slutet av jordens resurser ännu tidigare på året.
Bra jobbat politiker!

Detta är några av de saker som irriterar mig mest, men tro mig, det är bara toppen av ett väldigt isberg av vad vi som allmänheten får veta. Om man vill veta mer om sanning så får man anstränga sig lite och börja vända på vissa stenar. Men samtidigt är samhället så stressat idag att vem har den orken? Vilket såklart är menat att vara så, varför ska allt annars ha blivit ”effektiviserat” tror ni?


  • Vi ska inte orka eller ha tid till att ge våra barn 100% uppmärksamhet och istället sätta dem framför en skärm av något slag så att maskinen ska uppfostra barnen istället för oss.
  • Vi ska inte orka eller ha tid till att bry oss om våra grannar eller gamla släktingar för att söndra och härska är de styrandes paroll, deras lag, deras strategi.
  • Vi ska inte våga prata med någon av annan kultur och ursprung än oss själva, även om de själva vill det för att ha en chans att passa in, få kunskap om oss och vår kultur och för att få en chans till ett bättre liv, men nej. Återigen söndra och härska, det ska sättas upp gränser i form av förorter med sämre förutsättningar för att det ”är skillnad på dem och vi” och tack vare medierna misstänker vi nu varje muslim med skägg.
  • Vi ska inte ha ork eller hinna att sätta oss in i politiken, inte ens till valet, för att de ska kunna komma undan med sin skitpolitik. Det ska vara för jobbigt och komplicerat att kunna sätta sig in i ämnena och tack vare urgamla etiketter på de olika partierna ”kan man ju inte rösta så eller så” utan göra det man alltid har gjort, röstat hit eller dit. Men det politiska klimatet är inte detsamma som för 40 år sedan! Därför ska du inte orka förstå.
  • Vi ska inte heller ifrågasätt varför vår höga skattesats inte resulterar i en fantastisk välfärd.
  • Vi ska inte ifrågasätta varför vi ska ta emot flyktingar eller hjälpa på krisdrabbade platser, när vi samtidigt säljer vapen för miljarder.
  • Vi ska inte ifrågasätta varför den bevisat skadliga alkoholen, eller för den delen tobaken, föredras framför andra ”rekreationsämnen” om man kan kalla det så. Jag är inte för några beroenden alls men staten måste ju ha in sina miljarder (som går till vår välfärd som inte fungerar) och det kan de inte få om människor istället började odla hampa som går att använda på så många olika sätt. Återigen, ett hot mot kommersen.
  • Vi ska inte ifrågasätta varför lagarna blir fler och fler. För att beskydda oss, sägs det, men från vem eller vilka och varför är de farliga? Om vi lägger ihop pusslet ovan, så har vi en stor del av förklaringen. Fler lagar för att styra och kontrollera folket. De flesta av dem helt onödiga och rentav löjliga, men så länge byråkraterna och politikerna har papper att skyffla så är det ju bra.
  • Vi ska inte orka oroa oss vad som händer samhället när vårt sårbara samhälle en dag bryter ihop. För tror ni verkligen att staten kommer att hjälpa oss alla och dessutom samtidigt? Hur kommer det sig i så fall att antal skyddsrum är kraftigt färre än antalet invånare, varför satsas det inte på jordbruket och varför har vi så många (alla?) oskyddade kraftstationer? Staten kommer att skydda dig och mig i händelse av krig? Visst, eller hur?
  • Vi ska inte känna till att det fram till idag har sökts hundratals patent för mänskligheten att få gratis och miljövänlig energi utan vi ska istället debattera fossila bränslen, dieselskatt och tillåta utarmning av samernas marker.

Det FINNS lösningar på alla ovanstående problem, men det är upp till oss, befolkningen, att lösa dem då de som styr uppenbarligen är helt inkompetenta och bara intresserade av att själva få det så bra som möjligt. Bevisen har vi ju rakt framför näsan! Vi hör nyheter om vad som händer i andra länder, och tycker att vi har det bra. Men då hör vi inte vad andra länder rapporterar om oss och tyvärr verkar inte många förstå vikten av att lyssna på oberoende media, där jag mer än gärna tipsar om Max Igann och hans kanal The Crow House på youtube och bitchute. Han förklarar på ett väldigt lättbegripligt sätt hur det är idag och hur det snart kommer att se ut tack vare 5G som snart är i varje svensks närhet. Är det verkligen något vi vill? Behöver vi ett snabbare (bland annat) system då vi redan är så stressade att knappt något längre fungerar?

Lösningarna finns allihopa, hos oss själva. Hos dig och mig, din granne, släkting och arbetskamrat. För politikerna har år efter år bevisat att de inte är intresserade av att hitta lösningar, bara att fylla sina redan tjocka bankkonton. Det kan vem som helst se.

Lyssna på Max Igan som i varje episod i 10 års tid nu har sagt vad lösningen är. Det tar bara en timme ungefär och jag lovar att det är värt det. Hans kanal The Crow House finns på både youtube och bitchute.

Jag ber om ursäkt för gnället men det är för att jag orkar bry mig. Vår demokrati kunde ha varit verklig och för alla men att få rösta en gång vart fjärde år, se dem inte kunna jobba ihop (icke demokratiskt) och få full lön för att sedan hoppas de styr oss och landet rätt men ändå gör som de vill – det vettefan om jag vill kalla det för en väl fungerande demokrati. Kan du?
Jag har just vid publicerandet av detta inlägg haft otroliga problem som aldrig brukar inträffa annars . Slump?

125900cookie-checkVarsågoda, detta ska ni få av oss.