En otäckt spännande helg

Egentligen är detta så stort att jag knappt kan hitta ord att beskriva vad som har hänt. Men jag försöker ändå för folket måste få veta.

I helgen inträffade något väldigt obehagligt, samtidigt som det också var väldigt bra. Över 400.000 människor fick sig en rejäl ögonöppnare och har nu fått bevis på att staten och tidningar definitivt kan ljuga. Varför? För att det inte är meningen att allmänheten ska veta allt. För kunskap är makt och den ska inte tillfalla folket(?) Hur som helst, efter helgens händelser får vi vara glada att ingen miste livet.

Bakgrund.
För 10 månaders sedan fick jag ett tips att se på någon som kallade sig för GlobaDerek Broes Global Witnessl Witness på youtube. Ett ganska naturligt val då jag tidigare hade sett väldigt mycket om gruppen Anonymous (hackers som går bakom kulisserna på etablissemanget och vars största bedrifter bör nämnas är bland många andra att knäcka pedofilnätverk, ha hjälpt till under Arabiska Våren och hackat Ku Klux Klans konto på twitter). Anledningen till att jag fick tipset om Global Witness var helt enkelt att denna man som driver kanalen, vid namn Derek Broes, har varit aktivist i Anonymous i flera år och som fortfarande har tät kontakt med flera medlemmar, såkallade Anons.

Så jag började titta på hans videoklipp där han pratade mycket om hemligheterna bakom gamla skrifter, märkliga saker i Bibeln, hur samhället är uppbyggt och hur systemet på många sätt har vallat medborgarna som får (kallade ”sheeple”) och fått dem beroende av hjärntvättande  mobiltelefoner och teve (delar av ”the beast system” där även 5G kommer starkt). I och med att jag är kristet uppvuxen och med Bibeln blev jag naturligtvis intresserad då Derek avslöjade felaktigheter och märkligheter på rad. Dessa saker sa han alltid att vi skulle kolla upp själva och inte bara tro på hans ord, vilket jag också gjorde. Jag gick till gamla skrifter, tusentals år äldre än Bibeln, till Koranen, studerade buddism, egyptologi, astronomi m.m. och allting han sa visade sig vara sant. Därför skrev jag också avsnittet ”Bibeln, Tro och Religion” där jag också ställde frågor som ingen under alla mina år hade haft svar på. Detta var hur häftigt som helst!

Oavsett om man är religiös eller inte måste man ändå erkänna att religioner har haft en otroligt viktig betydelse rent historiskt. Den har format samhällena till vad de är idag, vilket också tyvärr  har varit en möjlighet för människor att utnyttja sin makt och positioner till att göra alla möjliga hemskheter. Dock har människor alltmer blivit kritiska till religioner av alla slag och tagit mer fasta på vetenskapen och fakta som går att se med blotta ögat. Logiken har absolut börjat få övertaget. Självklart innebär detta problem för de som i alla år har kunnat utnyttja andra människor, och det som religionerna förut dikterade och bestämde, har alltmer tagits över av staten.

Derek, en mycket ödmjuk och älskvärd människa kom från en fantastisk karriär inom Hollywood och med sexsiffriga belopp i lön till att (via fängelsestraff där hans skiljde sig från honom och han tappade kontakten med sina barn) lämna allt och bosätta sig i en husvagn i Arizona, där han också är idag. Han bryr sig inte om pengar längre utan uppskattar de små, enkla sakerna i livet. Samtidigt som han vet saker som ett fåtal andra känner till.

Grundreglerna.
Vi är alla bara människor som bor på en och samma planet. Den enskilda människan vill bara ha ett bra liv med sin släkt, familj och vänner, mat på bordet och tak över huvudet. Det mesta annat vi förväntas behöva är påhittade behov av en penninghungrig marknad.
Det skapas lagar och restriktioner för allt och inget och skapas problem som inte ens finns. Grupper ställs emot varandra för de styrande vet att Söndra och Härska är vad som gäller. En gemensam kraft, en Enhet mot de styrande vore förödande för dem och slutet för maktelitens korruption. Det finns bara en lag och det är Kärleken. Det kan låta fjolligt, löjligt, omöjligt, men så är det. Det är bara att läsa Guds tio budord och om du tänker efter så är de alla ihop en förklaring på vad kärlek egentligen är. Något som vi alltmer sällan ser i dagens samhälle där som sagt staten har sina fingrar med i spelet.
Är du sugen på att kriga med någon annan i ett annat land? Vill du riskera att dö eller behöva döda någon annan människa? Någon som har familj, släkt och vänner därhemma som saknar honom och som varje dag har ett öppet sår i hjärtat av saknad till sin pappa, granne, vän, son. Är du redo att slåss och döda för att din ledare i ditt land inte fått som han har velat? Har du något otalt med en helt främmande människa? Hur är det ens möjligt?
Självklart är det inte riktigt så enkelt, inte heller orsakerna att gå till krig är ärligt presenterade. Det finns något som kallas för ”False Flag Attacks” där ena parten säger att en annan grupp gjorde något hemskt och nu måste vi hämnas, oftast helt påhittade grupper. Något som Irakkriget är ett perfekt exempel på där det pratades om oerhörda vapenarsenaler som var ett hot mot mänskligheten och därmed måste jämnas med marken. Några vapen hittades aldrig och miljoner irakier betalade med sina liv. Likadant Afghanistan och Syrien nu, som finns på en ”hit list” som även militär personal har erkänt finns. Det är i dagsläget raderad från youtube, men jag sparade listan. Följande länder är på USAs agenda att jämnas med marken och tas resurser ur:

Irak
Syrien
Libanon
Libyen
Somalia
Sudan
Iran

Nu kom jag ifrån ämnet. Men jag menar att det enda och enkla som Derek Broes har pratat om i nu tio månader är hur korrupt systemet är, att vi har blivit totalt lurade, att religioner har varit sättet att styra massorna och att det finns bara en enda sak som kan rädda mänskligheten, nämligen kärlek. Enligt Broes finns det bara Fadern och Kristus och han säger sig ha sett saker som nu håller på att hända, världen runt, och att detta är starten för när mänskligheten går under och skaparen kommer. Ja, jag vet hur det låter, och är man inte religiös slutar man läsa här. Men om du ser samma tecken hos sumererna, läser om det i Dödahavsrullarna, ser tecknen via astrologi  och på flera ställen i Egyptens hieroglyfer då…? Sanningen är utspridd i små fragment i de olika religionerna och alla vet en del av sanningen. Det behövs ingen trosbekännelse. Inga ritualer. Ingen ledare. Ingen enskild bok att läsa. Det enda man behöver för den sista tiden är förståelse och att inte välja sida. För det handlar om jämställdhet, plus och minus, gott och ont, svart och vitt och den enda vägen att gå är mitt emellan. Ungefär. Med andra ord, de av er som de senaste månaderna har undrat vad sjutton jag har skrivit om – nu vet ni.

Vad hände i helgen då?
I Arizona finns ett område, en park, kallat Monument Valley där det bedrivs turism och rundvandringar. Man får Monument Valleybland annat besöka grottor, se grottmålningar, handavtryck och annat från långt tillbaka i historien. Området bebos främst av Navajo-indianer men gränsar också till bland annat Hopi-folket. Med andra ord, ett område med stort historiskt värde när det gäller urbefolkningar, dess kulturer och traditioner. Där finns också avspärrade områden och det sägs vara för allmänhetens säkerhet, vilket man kan tro på det eller inte.
Hur som helst, Derek har i månader via sin youtubekanal fått donationer av tusentals människor världen över, bland annat en husbuss med satellitlänk för livesändning på youtube. Det var ordnat en sammankomst, inbjudna av familjer av indianstammen Navajo. Tanken var att kunna samlas, ha trevligt, upptäcka naturen, lära sig sitt ursprung och historia. Kanske rentav se något om skapelsen, om hur det verkligen gick till Väldigt mysigt och trevligt var det tänkt att bli. Resultatet blev något helt annorlunda.

Humöret var glatt och folk strömmade till. Från början var det tänkt att bli ett väldigt litet gäng men i slutänden blev de åtminstone ett 50-tal. Det var bland annat ”truthers” och ett antal youtubers men också barnfamiljer, yngre och äldre, kvinnor och män, till och med folk med rullstol som hade åkt tusentals mil för att vara med om detta. Alla hjälpte alla, såg om varandra att alla hade det bra och alla såg fram emot upptäckterna som skulle göras. Allt flöt på väldigt bra och Navajo-indianerna var glada då det samlades in pengar åt bland annat foder till hästarna, då den ekonomiska biten för indianerna är allt annat än den bästa. Allt var frid och fröjd tills tidningen Navajo Times skrev en artikel om att en ”satanisk kult” under ledning av Derek Broes skulle utföra ritualer och att de dessutom var tungt beväpnade. Senare sades också att Derek var i samarbete med ett par ökända brottslingar (Oklahoma bombing) vilket naturligtvis inte heller är sant.
Min första reaktion var att reportern hade varit oerhört slarvig, inte gjort sin research eller ens intervjuat Derek, varpå jag mejlade tidningen. Vänligt och sakligt. Ännu har jag inte fått något svar, men det är inte så konstigt heller. Vi snackar om nästan en halv miljon människor som var insatta och nu troligtvis mejlbombade den stackars redaktören!
Tack vare dessa lögner och att någon troligtvis hade tipsat polisens insatsstyrkor blev den glada sammankomsten allt annat än behaglig. Poliser i svarta bilar och skåpbilar intog området och alla som var ens i närheten kroppsvisiterades. Youtubern Rex Bear från kanalen Leak Project beskrev hur han eskorterades av poliser med automatvapen och sköldar, hur de genomsökte hans rum och hur han fick lämna området mitt i natten. Människor skiljdes åt och familjemedlemmar saknade varandra. vilket måste ha känts väldigt traumatiskt för dessa. Hotellet där flertalet gäster hade checkat in och de hastigt fick lämna blev självklart frustrerade när hela parken stängdes för besökare.

Förutom att tidningen Navajo Times skrev den urbota korkade och oprofessionella artikeln hade även rykten gått om Derek och hans gäng. Dessa blev av någon anledning spridda bland Navajo-folket av ingen annan än den statligt anställda polischefen, som även han är av stammen Navajo. Möjligtvis att rykten blåses upp ju mer de vandrar mellan människor men detta tog löjligt stora proportioner. Helt plötsligt sades de att gruppen skulle stöka till, samtidigt som det på Google Earth finns bilder på betydligt större grupper som tidigare utan problem fått komma in och campa. Det sades också i polisrapporten att Derek och hans vänner hade gjort motstånd och ett upplopp hade uppstått. Sanningen var att Derek inte ens var i närheten när detta utspelade sig.

Det positiva med detta.
Projektet, eller utflykten man kanske skulle kalla det fick helt klart bevis på hur staten och media kan ljuga så att det passar deras agenda. I media står idag inte ett ord att läsa om händelserna och Navajo Times har inte heller gått ut med varken rättelser eller ursäkt, vilket Witness in the Desert samt Navajofolket har tänkt gå vidare med via advokater. Det är också intressant att myndigheter och den felinformerade styrelsen i reservatet ber att besökare ska respektera sin omgivning, när de själva samtidigt inkräktar på privat mark samt slänger ägarinnan på marken under vapenhot. Samma kvinna vars far dagen innan hade avlidit av hög ålder, även hövding i stammen, och som polismyndigheten sedan krävde henne på pengar för, för att kunna begrava kroppen. Samtidigt som merparten, som inte jobbar på något sätt för staten, är fattiga, enkla människor och som bor i ett utsatt område fullt av sopor. Skamligt är ett milt ord men som sagt, bra att detta kommer ut i ljuset!

Flertalet intervjuer med bland annat folket av Navajo och andra människor som fanns på plats finns på kanalerna Global Witness och The Oppenheimer Ranch Project. Det finns även enstaka inslag om vad som hände på Jeffrey Daughertys kanal samt på The best damn podcast.

Slutligen.
Många människor tror att allt av värde visas på de stora nyhetskanalerna men så är det absolut inte. Med tanke på att all världens media i dagsläget styrs och kontrolleras av enbart 5 stora mediamoguler så kan man ju lätt förstå hur strypt det är. Alternativa media med folk mitt i händelsernas centrum är enligt mig själv en mycket säkrare källa.
Det värsta är att detta bara är toppen på ett jättelikt isberg. Om vi skulle veta alla skumraskaffärer och uppgörelser det görs där uppe i topparna hade vi antingen gjort revolution för länge sedan eller helt enkelt flyttat till något vi tror är bättre. Att vara en människa till 100% och ha enkla behov är inte av denna värld och då passar man inte in. Enligt samhällets normer och marknadskrafterna ska man köpa, konsumera, äga, ha och dessutom så snabbt som möjligt, till oss själva. Det är helt klart så att fokus är inställt på egot och inte på gruppens/mänsklighetens bästa. Samtidigt är det allt fler människor som på de senaste åren har vaknat och sett vad som pågår. Som förstår sammanhangen och inser hur korrupt hela systemet verkligen är. Det spelar ingen roll vilket parti i etablissemanget man röstar på för de är en del av sammanhanget. För tycker du att utvecklingen går åt rätt håll? Det är ju ganska uppenbart att vi ska skrämmas till att övervakas allt mer, ifall något skulle hända. Ifall någon obehörig eller våldsam skulle hälsa på. Hela tiden dessa varningar som skrämmer folk, som inhägnar folk, som lägger folks liv i företagens händer. Som avskärmar oss från varandra, skapar gruppet, som föder hat och som gör staten ännu starkare.
Tycker du att går åt rätt håll och vilka håller i tyglarna? Har du vaknat ännu?

125430cookie-checkEn otäckt spännande helg