10 saker du inte visste om mig

Jepp, här kommer den. Den benhårda sanningen om Anders. Eller tja, det är väl mest smått udda saker egentligen. Eller tja, jag vet inte. Fun fact liksom 😉

  1. Folk som träffar mig ser mig alltid med käpp (pga polyneuropati orsakad av diabetes) men hemmavid och där jag känner mig trygg, där går jag som vanligt. Mentalt? Ja, säkerligen mycket som beror på det.
  2. Jag kan vissla på två olika sätt och ja, båda är med munnen 😀
  3. Jag är en ”prepper” och anser att det är bättre att vara säker än död. Jag har en poäng i det, eller hur?
  4. Att vara huslig, typ städa, fixa, ordna och greja, tycker jag är kul.
  5. Jag må äta ganska lite men jag vet åtminstone vad som är bra mat, vilket innebär att frukt, bär, nötter och mörk choklad är något jag äter precis varje dag.
  6. Alla människor samlar? För några år sedan sålde jag det mesta av min kamerasamling främst för att det tog massor av plats och numera håller jag mig till fällknivar och visitkort.
  7. Tack vare min diabetes, som jag i ärlighetens namn inte alltid har skött perfekt, har jag varit nära döden tre gånger. Men seg är jag!
  8. Flexibilitet har alltid varit jag och jag kan lagom mycket om väldigt många olika saker. Att snickra, måla, laga och greja är något jag verkligen gillar, samtidigt som jag även kan en hel del om datorer, gillar odning och reda, fiska och vildmarksliv.
  9. Jag var med i en simtävling i högstadiet och kom tvåa.
  10. I lågstadiet krossade jag glaset på skolgårdens klocka med en snöboll. Snälla, trevliga och ordningssamme Anders och ingen trodde det var jag. Dock var hela skolgården full med vittnen så det fanns inte mycket att diskutera.

Sedan finns det en hel del andra knasiga, otroliga, oroande, märkliga, roliga saker att berätta men det kanske ni får veta en annan gång. Det är otroligt vad man har i backspegeln! Om du har en likadan lista på er facebook eller hemsida, tipsa mig gärna 🙂

124970cookie-check10 saker du inte visste om mig