Ett väldigt intressant klipp. ”Är jag en katt?”

Jag råkade hitta detta klipp när jag rullade runt på youtube och det fick mig att fundera ordentligt. Vad definierar oss till vad vi är?

Till exempel, är jag svensk? Vad definierar att jag är svensk? Är det för att jag gillar smörgåstårta och sill, mitt medborgarskap eller för att alla andra tycker det? Lika svårt blir det om jag helt ärligt definierar mig själv som katt. Är jag det då? Var går gränsen och vem sätter den? Ska lagen bestämma allt åt oss? Måste vi ens sätta några etiketter på folk hit och dit och varför kan vi inte bara vara individer? Är jag en gubbe när jag är 80 år eller en 20-åring för att jag känner mig så? Mycket härligt att fundera på.

Min filoflåsiska hjärna fick ett frispel… 😛

124940cookie-checkEtt väldigt intressant klipp. ”Är jag en katt?”