Kvinnor: Er urusla taktik att besegra mannen

Fölåt alla underbara kvinnor, men er taktik har hittills varit helt åt skogen fel. I alla fall om ni någonsin ska få övertaget när det gäller män. För om man ser på det historiskt så har den alltid varit till männens fördel. Skapade av män såklart.

Tack och lov har det nu blivit mycket vanligare i bland annat näringslivet att kvinnor har fått allt fler ledarpositioner, kvinnor tar för sig och vågar vara sig själva. Med all den krigsmålning kvinnor konsumerar kunde man tro att er position i samhället vore dominant men riktigt så är ju uppenbart inte fallet. Dock finns det några saker i er taktik som ni verkligen borde ändra på, för att få den totala överhanden i alla situationer. Här kommer 6 överlevnadstips i kriget mot mannen.

clipart perfect woman

  • Högklackat, är förvisso bra att använda om man ska ”stämpla” någon hårt, men är ett klart minus när det gäller att springa. Byt dessa mot bekväma Doc Martens med stålhättor.
  • Tajta kläder är återkommande i varje kvinnas garderob, men tajta kläder försvårar syreupptagningen när det gäller att kunna springa. Byt ut allt tajt mot mysbyxor och två storlekar för stora tröjor. Han vill se dina former? Det är bara bullshit och om han verkligen vill det får han kämpa för det ända in i sängkammaren.
  • Långt hår, vilket gör att männen kan se er när ni springer runt hörnet samt kan även utnyttjas att greppa tag i. Det är kamp och strid vi utför nu så skaffa dig en snygg buzzcut (snaggat) direkt.
  • Signalfärger på både läpparna och naglarna vilket gör er lätta att hitta när ni eventuellt gömmer er. Vi väntar fortfarande på att Esteé Lauder ska komma med en kamouflage-serie.
  • Äter alltid för lite vilket alltid leder till nedkylning varav mannen behövs för att värma upp. Våga vägra smalhetsidealet och njut av en hederlig ostburgare med dressing. Kanske några öl till lunch också, för då snackar vi jämlikhet på allvar.
  • Tunna kläder, vilket gör att man lätt fryser. Byt ut alla tunna, skira plagg mot rejäla doningar som håller dig varm. Militärens ulltröja ihop med tjocka långkallingar är både stilfulla och varma.

Texten ovan är skämtsamt menad, men sanningen är att kvinnor är en köpstark grupp på grund av skönhetsideal, uppdiktade av män som redan från barnsben indoktrineras i småtjejernas självbild. Du ska vara smal, utan ett veck eller rynka i ansiktet, följa modet som styrs av penninghungriga styrelser i de stora modehusen, som en död fisk medströms. Att hela tiden följa i dessa spår, vad gör det med ens självbild och självförtroende? Har vi glömt vad fröknarna på dagis sa till oss alla, att vi faktiskt duger som vi är?

Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.

123080cookie-checkKvinnor: Er urusla taktik att besegra mannen