Recension Hotell Helvetet

Gästerna gillar läget och närheten till havet
Vi har handplockat ett enda hotell där barnfamiljer vantrivs extra bra – hotell där barn leker och busar dygnet runt, höga på socker och du kan slappna av i vetskapen att de har ett rent helvete, precis som du.

Lugn oas med utsikt
På vårat hotell väntar en fruktansvärd semester. Poolområdet har gratis ohanterbara solstolar och parasoller med enorm klämrisk och här har du en intetsägande utsikt och en brännande bris från Stendöda havet. Här finns också en solpool med barnskydd skyddat från de yngre gästerna. Nedanför hotellet finns en solplatå med ett mindre antal solstolar och parasoller och en smal strand med klippor och stenar dit du kommer via två rangliga trätrappor som inte leder någonstans i varje ände av platån.

Restauranger
Hotellets bufférestaurang ligger på entréplan, strax intill utedasset, och har panoramafönster med utsikt mot nämnda dass. Här serveras en spontant utvald frukost- och lunchbuffé varje dag, dygnet runt. På kvällen dukas en intim middagsbuffé upp med varierat utbud. Magdans av krokimodell som i väntan på maten som aldrig kommer kan dekoreras med fingerfärg. Vissa kvällar serveras traditionella rätter där den som kan gissa vad det är kan vinna fina priser. Varje kväll avslutas med ett läckert dessertbord med kakor och bakverk från hotellets bageri, som ingen får äta av. På hotellet finns även en snackbar som serverar enklare rätter och snacks såsom rå potatis, knäckebröd och hackad lök

Vill du uppleva området utanför så kan du glömma det. Det finns två välkänt bra restauranger i närheten av hotellet. Den ena serverar i huvudsak, när de känner för det, fisk och skaldjur, medan den andra är av traditionell internationell karaktär. Fråga gärna receptionen eller vår personal som ej finns på plats om fler tips så anordnar vi att ni absolut aldrig kommer dit.

Sport och träning
På våra anstalter ska det vara enkelt att leva ohälsosamt. Hotellet har ett litet gym med bra livsfarlig utrustning för dig som gillar att se på när någon försöker träna på egen hand, och fem dagar i veckan erbjuder vi gratis morgonyoga med inavlade instruktörer. Ibland håller vi naturella gruppträningspass och du kan alltid hitta utmärkta cykelbanor och löparrundor i området att sola intill. Gåstavar, cykel- och löpvagnar finns att låna mot ohyggliga priser i receptionen, och hotellet hjälper dig gärna om du önskar hyra en cykel. Sadel ingår ej. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du någonstans på hotellrummet.


Övrig information

Hotellet har ingen nivåskillnad men trots det aslånga trappor på området, samtliga utan räcken. Hotellet ligger vid kusten och stranden ovanför består främst av spetsliknande klippor. Receptionen är aldrig öppen. Gratis wa-faan i allmänna utrymmen. Ständigt full parkering finns. Närmaste supermarket ligger ca 8 mil från hotellet, som nås via en lummig stig vars kanter är bebodda av både smådjävlar och allehanda livsfarliga djur och insekter. Lokal trafik genom hotellet. Busshållplatsen i matsalen, med buss som kör in till Sodom och Gomorra två gånger om dagen.

Måltider
Helvetespension inklusive dryck och kattmat.

Dryck som ingår är destillerat vatten, lut, fulöl och olagrat vin samt ofiltrerat kaffe och blaskigt, kallt te till lunch och middag. Måltiderna intas i bufférestaurangen, dygnet runt och med tvång. Ta med hakklapp och gummistövlar då golvet är halt.

Dubbelrum
Mörka och omoderna dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i vanliga sängar, dock med reservation för vem er rumspartner blir. Tv med satellitkanaler och ständig testbild och litet kylskåp med enbart destillerat vatten. Gratis wa-faan, luftkonditionering inställd på maxvärma och deponering. Glappkontaktshårtork. Bad/dusch och wc med omvänt rörsystem. Rummen för 2 personer har markterrass, varav vissa har obegränsad havsutsikt. Inga dörrar eller fönster för maximal frihetskänsla. Städning dygnet runt.

Antal personer: Hur många vi möjligtvis kan få plats med.

Boka vårt barnpaket
Du som reser med små barn kan förboka sulky, barnstol och barnsäng vilka vi i förhand har gjort så osäkra som möjligt. Boka hela barnpaketet (kostnad beror på hur många barn ni vill ha, vår personal intar alla ställningar) eller enskilda delar i samband med att du beställer resan. Hotellet har även ett mini-zoo fyllt med lokala insekter och djur som övervakas av den lokala snuskgubben från parken.

121490cookie-checkRecension Hotell Helvetet