Dags att åka raggarbil!

Kanske det är min typiskt manliga sida som talar, men det är något speciellt med bilar. Speciellt raggarbilar, och när värmen finns, då är det dags att rulla ut. Fast om jag ska vara riktigt ärlig så duger det mesta som har motor och däck 😛

Personligen tycker jag att landets bilpark är ganska tråkig. Det var lättare förr att se skillnad på bilar och de var knappast gjorda av plast. Idag är de dels för avancerade att laga själv och dessutom ser de nästan identiska ut. Säkerhet, javisst, men var finns fantasin när det gäller design?

Men tack och lov att det finns import då, eller hur? Något man kan få hjälp med via Nordtrafik, som har allt man behöver för att importera fordon av de mest skiljda slag. Med nästan hela världen som marknad så lär man ju alltid hitta något riktigt roligt.

logotype nordtrafik import

Det behöver inte vara muskelbilar av lyxigaste slag utan även mindre maskiner, eller varför inte en båt? Själv har jag alltid drömt om att ha en äkta stridsvagn. Att jag bor i en liten hyresrätt har absolut ingenting med situationen att göra! Hittar jag ingen p-plats kan jag göra en egen och tänk på respekten man skulle få av sina medtrafikanter… 😉

clipart tank stridsvagn
…på väg till jobbet…
120680cookie-checkDags att åka raggarbil!