Vad vill ni läsa om?

Jag har vetat det hela tiden. Min blogg är alldeles för spretig.

Men det är inte så väldigt konstigt egentligen. Jag har mycket tankar om allt mellan himmel och jord och någonstans måste jag få utlopp för det. Bloggen har räddat mig många gånger och kommer fortsätta att göra det. Det vet jag.
Men sanningen är att jag har spretat väldigt mycket, vilket jag nu kommer att ändra på. Kategorierna (hade över 40 st!) är nu ordentligt decimerade och jag kommer nu att nischa mig mycket mer. Vad tror ni om dessa huvudämnen?

Diabetes/Hälsa/Kost
Filosofi/Tankar
Humor
Personligt
Blogg/Datorer/Internet
Blandat

Låt mig höra vad ni tror om detta. Kanske det är något jag har glömt eller missat? Låt mig höra vad ni skulle vilja ha mer eller mindre av eller bara ändra! Nu finns också knappar till mina andra sociala media, längst upp till höger, som ni gärna kan följa mig på. Jag fixade även till lite detaljer på Facebooksidan. 🙂

119900cookie-checkVad vill ni läsa om?

4 tankar på “Vad vill ni läsa om?”

    • Tack för kommentar Kajsa och jo det är nog så, vi är ena redigt spretiga figurer! Visserligen kan man nischa sig men det känns för stelt för min del.

  1. Tycker det är en bra mix av ämnen. Jag läser gärna bloggar som spretar lite, då det känns mer spännande och kul att se vad nästa inlägg handlar om. Jag tyckte inte du spretar för mycket i inläggen. Dina tankar och reflektioner om olika ämnen är alltid intressant att läsa.

Kommentarer är stängda.