Samtal som varar länge

Jag vet inte riktigt hur eller varför men helt plötsligt har jag börjat gräva i personligheter. Ni vet, ställa djupa och inte djupa frågor om allt mellan himmel och jord för att på något sätt, om ens möjligt, lära känna människor på djupet.

Anledning? Jag vet inte riktigt, jag vet bara att det känns bra och äkta på en helt annan nivå. Samtidigt tror jag också att det ger en positiv effekt då man känner sig värd något om man får frågor av olika slag och på något sätt får en djupare förståelse människor emellan, något jag tror kan behövas i dagens samhälle där allt ska gå snabbt hela tiden. Dessutom är det oerhört intressant att få lära känna någon både utan och innan, även om det tar tid. Det känns liksom värt det.

Hur som helst, jag fortsätter att fråga och klura. Filoflås som jag är… 🙂

119720cookie-checkSamtal som varar länge