Tough love

Det finns starka människor och det finns svaga
De som orkar kämpa mot varje storm som livet ger
Eller de som faller direkt
Jag skriver inte detta för att dig anklaga
Men lögnerna och stölderna blir allt fler
För att få en fix när illusionen om det perfekta livet blivit spräckt

När en fantastisk människa vägrar att se sitt problem
Ett svekt förtroende hur många till ska det bli?
Det är sorgligt att se att du har satt det i system
Det är inte längre ditt liv utan i drogernas regi
Snälla älskade försök att förstå hur bäst du egentligen är
De som älskar dig orkar bara bära dig till en viss gräns
Hittills allt alla har sagt du ifrån dig bara svär
Snälla lyssna innan de sista broarna bakom dig bränns

Fly high baby, are you feeling alright? A taste of the grave, bite, bite, bite You’ll get it all, have you lost your mind? HERE WE GO Shoot a little death, into your arms, tease it Cause I know How you are and how you think, scars you leave and dreams you sink What you want, WHAT YOU’LL PAY, watch you baby waste away Who you use and who you need, when you lie and when you bleed What you want, WHAT YOU’LL SAY, watch you baby waste away Cry and deny in your sleep Dig in slow, only sin deep You’ll get it all, have you lost your mind? HERE WE GO Shoot a little death, into your arms, tease it Cause I know How you are and how you think, scars you leave and dreams you sink What you want, WHAT YOU’LL PAY, watch you baby waste away Who you use and who you need, when you lie and when you bleed What you want, WHAT YOU’LL SAY, watch you baby waste away How you are and how you think, scars you leave and dreams you sink Who you use and who you need, when you lie and when you bleed Go go….go go….go go…. Waste Away

119240cookie-checkTough love