Dags för en hobby & bli kulturell!

Jag funderar på att göra något mer givande än att sitta på puben. Förhoppningen är som alltid att få någon att prata med men utdelningen är väldigt liten såvida man inte har sällskap, vilket jag nästan aldrig har, och man brukar aldrig hamna i några djupare diskussioner.
Så min tanke är, varför inte besöka kulturhuset och andra ställen? Det lär väl bli lika ensamt eller kanske värre, men det skulle troligtvis kunna ge något annat, något mer givande men på annat sätt. Dessutom är ju kultur berikande på många sätt och kanske, kanske någon vill hänga på?

Sedan hade jag också tänkt skaffa mig en hobby av något slag. Det hör man ju emellanåt, du kanske skulle skaffa dig en hobby? Och varje gång undrar jag vad sjutton skulle jag som är intresserad av så mycket olika saker, kunna ha som hobby? Så jag googlade lite på olika hobbies, hittade en bra lista och jag fann några ganska intressanta:

Sällskapsspel, Matlagning, Kreativt skrivande, Lösa korsord, Digital konst, Hydrofoni, Pussel, Knivmakning, Musikcirkel, Metallslöjd, Lära mig spela munspel, Drejning, Läscirkel/Bokklubb, Skulptering, Sångkurser, Körsång, Tvålmakning, Stand-up comedy (vilket kommer till våren), Träslöjd, Smide, Skytte, Fiske (som jag förhoppningsvis kommer göra mer framöver), Golf, Leta efter metaller med detektor, Biljard, Schack, Debattera, Knivkastning, Modellflyg, Simma.

Med andra ord, det finns ganska mycket som jag skulle kunna hitta på och kanske man rentav slipper göra det ensam. Om man har lite tur, men det är värt ett försök och bra många gånger bättre än att hänga på en pub varje helg.

Det skålar vi på! 🙂

119150cookie-checkDags för en hobby & bli kulturell!