Bland alla fantastiska dagar

Egentligen är alla dagar mer eller mindre fantastiska, men vissa dagar är helt enkelt mer fantastiska än andra.

Utan att säga för mycket då jag sedan länge vet att livet är både nyckfullt och många gånger omöjligt att planera, men låt mig åtminstone säga att detta har varit en fantastisk dag.

Ett rutinmöte, en vanlig procedur, som alla andra, blev helt plötsligt till en väldigt speciell dag. Av alla möjliga och omöjliga ställen kan man helt plötsligt och utan förvarning ”connecta”bara man vågar öppna munnen och faktiskt kommunicera utöver den slentrian vi är vana vid. Då kan oväntade situationer uppstå och livet lyser helt plötsligt upp. Man upptäcker varandra på ett nytt sätt, man knyter an, omvärderar och märker att saker och ting är inte längre som de brukar vara eller förväntas vara.

Kommunikation är nyckeln, förmågan att intressera sig för en annan människa och verkligen lyssna på vad den har att berätta. Det är faktiskt riktigt häftigt, om man bara vågar.

En del av er undrar säkert om det är någon ny kärlek på gång. På det svarar jag som vanligt, att jag skyndar oerhört långsamt. Vänskap först och sedan får vi se, men det känns fantastiskt när man får en sådan här stund av något slags intimitet och nakenhet. Ärlighet, kanske man kan kalla det. Hur som helst, detta kommer jag kunna leva på länge, länge.

En fantastisk dag! 🙂

 

 

119070cookie-checkBland alla fantastiska dagar