Drömmar man kan ha

Drömmar är personliga. De kan driva oss framåt i livet och få oss att kämåa hårdare för att uppnå något. Drömmar kan vara gigantiska och drömmar kan vara små. För liten och för stor är drömmar viktiga. Alla borde ha drömmar.

För ganska länge sedan nu fick jag en idé, en tanke, som blev till en dröm. Det är inget grandiöst, magnifikt eller storslaget. Bara en enkel dröm som säkert går att utföra i verkligheten, dock under speciella omständigheter.

Det må låta simpelt och enkelt utförbart, jag vet inte, men om jag skulle få önska mig något, vad som helst och just nu så är det att få sitta med i en så kallad brain trust. För den som inte är bekant med uttrycket så kan man beskriva det som en grupp människor som är experter inom sina områden och där det utbyts idéer. Eller ungefär så. Men det skulle jag vilja göra och vårat enda syfte med detta skulle vara att komma på nya skämt, idéer om filmklipp man skulle göra, och helt enkelt ha en galet kreativ stund där allt är tillåtet. Det skulle kunna bli precis vad som helst, som dessutom skulle kunna glädja våra medmänniskor. Hyperhäftigt!

Nu har jag berättat om min dröm, vilken är din? För du har väl åtminstone någon?

Drömmar är viktigt 🙂

118880cookie-checkDrömmar man kan ha