Örnen har landat.

Eller snarare, örnen har landat, inrett boet och börjat trivas. Jag snackar såklart om mitt nya boende.

Efter fyra flyttar på 7 månader är jag oerhört glad att jag nu äntligen har mitt eget. Jag är också oerhört tacksam för alla de människor som har hjälpt mig på vägen. De som hjälpte mig med att bära och köra mellan flyttarna, men även de som har hjälpt upp mitt humör när tankarna har surrat och det har känts som mest desperat.
Sömnproblemen har jag fortfarande men de stunderna har blivit färre, likaså de svartaste av tankar. Tack vare er som har orkat lyssna och stödja har jag orkat kämpa vidare, till vad jag har idag. Jag har också mina nya vänner at tacka för all distraktion, som jag såväl behövde.

Nu bor jag centralt och nära till allt. Det är lugnt och tyst och jag har massor av tid för min kreativitet att få utlopp i olika projekt. Hyran är låg, lägenheten är liten men trivsam och rentav mysig. Jag har även gott stöd av sjukvården och även om det är en lång process att läka, är vi ändå på väldigt god väg. Tack!

Den senaste tiden har jag också försökt bjuda folk på mat, som tack för hjälpen. Flertalet av dem har tackat nej av anledningen att det skulle bli dyrt för mig. Sant, förvisso, men jag fortsätter att tjata på er. Bara så ni vet.

Äras ska de som äras bör 🙂

 

118570cookie-checkÖrnen har landat.

2 tankar på “Örnen har landat.”

Kommentarer är stängda.