Mitt skrivande och jag

Mitt skrivande har gått lite upp och ner den sista tiden, och de som känner mig, vet varför. Men livet är ju sådant, inte sant? Ibland kan man påverka händelsernas förlopp, andra gånger inte. Ibland är man inte heller ensam om att kunna göra något och då krävs det samarbete, något som somliga är bra på och andra inte.

Hur som helst, mitt skrivande har blivit lidande och jag ber så mycket om ursäkt. Det kommer att bli bättre och mer utvecklat framöver, jag lovar. Spam-attackerna är nu, efter ungefär ett halvårs strider, samtal med den fantastiska supporten på Binero och en hel del kliande i huvudet tystade! Inga mer varnande e-mejl dygnet runt och det är jag mer än nöjd med. Jag har trots all turbulens fått några skrivaruppdrag och jag är beredd att ta flera. Jag har även nylanserat Anders Frihamns sida på Facebook, dit nu också alla mina inlägg har riktats. Med andra ord, inga av mina framtida inlägg kommer att synas på min personliga facebooksida. Varmt välkomna ska ni vara 🙂

Ofta tänker jag att det hade varit fantastiskt att kunna umgås med otroligt kreativa människor och undrar vad som skulle kunna hända. Brain storming apocalypse? Jag skulle jättegärna vilja testa det och se om mina vildaste idéer får liv för det vore fantastiskt roligt att få släppa allt bara fritt. Liksom wow….
Sedan håller jag också på med ett manus för en stå-upp-show som förhoppningsvis kommer att köras i december. Det blir info-tainment om diabetes då jag kommer försöka att kombinera information om diabetes med humor. Vi får se om det blir bra eller bara makabert.

Nåja, detta var en liten uppdatering av nuläget. Jag ska även bygga ut mer på min webbshop, som i dagsläget ser ganska ynklig ut, men jag har fler idéer. Vänta och se! 🙂

117740cookie-checkMitt skrivande och jag