Verktyg är som godis!

Alla som känner mig vet att jag är barnsligt förtjust i verktyg och jag brukar säga att verktyg för mig är som skor för en kvinna – jag bara måste ha det. Att jag bor i lägenhet spelar ingen roll, de kan vara bra att ha!

När jag växte upp fanns det också Järnia lite här och var, där jag ofta gick runt i butiken, tittade, dreglade och ofta köpte något. Det otympligaste och största jag någonsin införskaffade var en plywoodskiva som var 3×2 meter och som var tvungen att transporteras med en mindre lastbil. Man kan liksom ana hur farsan rullade med ögonen när han såg det och den jätteskivan stod i hans garage och tog upp plats!

Kvalitet verktyg internet Verktygshandlarn

När jag var riktigt liten var det mer cyklar som gällde. Min allra första cykel var en orange Crescent med racingdekaler och limpasadel. Den fick bli mitt första garageoffer med ny färg, annan sadel och andra däck som jag hade hittat i någon container längre bort. För det kunde man göra på den tiden, dyka i skrotbingarna för att a hand om det som andra hade slängt och tids nog hade man tillräckligt med delar för att kunna skruva ihop en hel cykel. Dessutom var det spännande då det redan då var mer eller mindre olagligt och man måste ha koll på om någon kom och skulle slänga något, för risken var ju att man skulle få det på sig om man var nere i bingen. Det var den tidens återanvändning det, när det kom andra till nytta och nöje.

verktygshandlarn hammare verktygHur som helst, meka och greja har jag alltid gillat, allt mellan mekanik till elektronik, och jag har alltid varit lite uppfinnare och undersökare. På den tiden, innan Internet, var det kataloger som gällde och till slut, de efterlängtade besöker i den fysiska butiken, där jag alltid köpte mer än jag hade tänkt från början. Men idag är det andra saker som gäller då så gott som allt går att beställa online, vilket jag idag kan tycka är både smart och enkelt.

Som till exempel Vertygshandlarn.se som jag fick nys om nyligen. Schyssta priser, fri frakt från 500 kr och alla möjliga verktyg för både proffs och amatör. Att de dessutom har 9,45 av 10 på Prisjakt.se är ju en absolut indikation på både kvalitet och kundbemötande, vilket i min värld är mycket värt. Man ska ju gärna känna sig trygg!

117320cookie-checkVerktyg är som godis!