Mother Kundalini (meditation)

Tro det eller ej men denna man har nu börjat med meditation.

Efter några månader av fullständigt kaos och en önskan att få ro, på något sätt, tänkte jag att varför inte prova på meditation? Sedan flera år tillbaka har jag dessutom ägt en bok, ”Meditationshandboken” av David Fontana, så varför inte? Det är liksom värt en chansning och kan ju inte skada. Dessutom råkade jag av en slump få syn på gratiskurser online, vilket jag också hängde med på, och nu är jag alltså på vägen mot det efterlängtade lugnet.

För att bli bra på något krävs träning och återupprepning. Det gäller väl så gott som allt här i livet, likaså meditation. Som nybörjare har jag självklart inte kommit så långt men jag har sett och känt tecken på att detta kan vara en bra väg att gå. Välbefinnandet och sinnesron har infunnit sig och jag har känt att jag har mått bättre. Så jag fortsätter.

Meditation kan göras på flera sätt och den jag gör online kallas för Kundaliniterapi och om man läser om det på wikipedia så låter det ganska skumt, men egentligen är det väldigt logiskt. Allt handlar om att samla och kanalisera ens inre kraft så att man själv och sina närmaste mår så bra som möjligt. Att vi är endast människor och att det är ur naturens krafter vi borde samla kraft.

Jo, jag vet, det låter lite mumbo-jumbo, men som sagt jag har märkt att jag mår bättre av det så jag tänker fortsätta. Kika själva in på Meetup och häng med nästa måndag. Gratis är det också så det finns liksom inga ursäkter 😉

meditation chakras

117050cookie-checkMother Kundalini (meditation)