Någon som vill ha böcker?

Böcker kan vara bra. Böcker kan vara tråkiga. En del böcker kan till o med vara onödiga. Men inte mina!

Det har väl knappast undgått någon i min närhet att jag nyligen flyttade. Inte så långt bort men tillräckligt för att påbörja ett helt nytt liv. Hur länge det nu varar är en annan fråga. Men hur som helst, jag insåg att jag hade alldeles för mycket, och tunga böcker, så jag tänkte att kanske någon är intresserad av att läsa lite. Om nu någon fortfarande gör det i dessa digitaliserade dagar?

De flesta av dem är i så gott som nyskick och bläddrade i kanske en enda gång. Det är ganska blandat och några av dem är ganska gamla men fortfarande väldigt fräscha. Om ni ville skänka en slant till en fattig man vore det ju fantastiskt men inget krav. Huvudsaken är att de åter kommer till användning!

Följande böcker är det som jag vill bli av med, på ett eller annat sätt. Jag har även länkat till olika sidor så att ni kan få mer info om innehåll, utseende och pris.

Läs även andra bloggares åsikter om Böcker, Gåvor Ge bort, Återanvändning, Litteratur

115990cookie-checkNågon som vill ha böcker?